Linux Coral Dev Board mini της Google εξαντλήθηκε άμεσα

Το Linux Coral Dev Board mini της Google έκανε μια εντυπωσιακά σύντομη εμφάνιση για προπαραγγελίες στα 100 δολάρια στον ιστότοπο της Seeed, αλλά τα αποθέματα εξαντλήθηκαν πολύ γρήγορα, σύμφωνα με την εταιρεία.

Η Google παρουσίασε το Linux Coral Dev Board mini τον Ιανουάριο, προσφέροντας στους προγραμματιστές μια μικρότερη, φθηνότερη και χαμηλότερης ισχύος έκδοση του Coral Dev Board, η οποία κυκλοφόρησε για 149 δολάρια, αλλά τώρα κοστίζει 129.

Αντί ενός NXP system on chip (SoC) (SoC), το Mini συνδυάζει το νέο Coral Accelerator Module με ένα MediaTek 8167s SoC, το οποίο αποτελείται από έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή Arm Cortex-A35 (CPU).

Διαθέτει επίσης και μια IMG PowerVR GE8300 GPU που είναι ενσωματωμένη στο SoC, ενώ ο επιταχυντής μηχανικής εκμάθησης αποτελείται από τον Google Edge TPU coprocessor που είναι ικανός να τρέχει τέσσερα τρισεκατομμύρια λειτουργίες το δευτερόλεπτο (TOPS) ή δύο TOPS ανά watt.

Σύμφωνα με την Google, μπορεί να τρέξει mobile vision models όπως το Mobile:Net v2 με σχεδόν 400 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Η συσκευή τρέχει μια διανομή παράγωγο του Debian Linux που ονομάζεται Mendel.

Ο υπολογιστής διαθέτει 2 GB RAM LPDDR3 και μνήμη flash eMMC στα 8 GB. Για ασύρματη συνδεσιμότητα διαθέτει Wi-Fi 5 802.11a/b/g/n/ac και 5.0.

Υπάρχει υποδοχή ήχου 3,5mm, ψηφιακό μικρόφωνο PDM, τερματικό ηχείων δύο ακίδων 2,54 mm, ενώ η έξοδος για βίντεο περιλαμβάνει μια θύρα micro HDMI 1.4.

Για την κάμερα, υπάρχει μια υποδοχή FFC τεσσάρων ακίδων FFC για κάμερα MIPI-CSI2 και μια υποδοχή FFC 39 ακίδων για οθόνη MIPI-DSI.

Επιπλέον, υπάρχει ένα GPIO header 40 ακίδων και δύο θύρες για USB Type-C (USB 2.0).

Το Linux Coral Dev Board mini υποστηρίζει το πλαίσιο μηχανικής εκμάθησης TensorFlow Lite και μπορεί να κωδικοποιήσει σε και C++. Λειτουργεί επίσης με το AutoML Vision Edge της Google.
Η εταιρεία είχε προγραμματίσει να κυκλοφορήσει το Coral Dev Board Mini το πρώτο εξάμηνο του 2020, ωστόσο η ιστο της Coral εξακολουθεί να αναφέρει το προϊόν σαν επερχόμενο.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.081 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).