Microsoft Edge Smart Copy μόλις κυκλοφόρησε

Η Microsoft δοκιμάζει μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται “Έξυπνο αντίγραφο” ή “Smart Copy” στον Chromium Edge για να αλλάξει τον τρόπο της ς και επικόλλησης σε έγγραφα, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κλπ.

Microsoft Edge 83 σε προοδευτική διάθεση. Τι σημαίνει;

Η Microsoft είχε ανακοινώσει τα μελλοντικά της σχέδια για το πρόγραμμα περιήγησης Edge που βασίζεται στο Chromium και ανέφερε ότι θα αναπτύξει κάθετες καρτέλες (μια δυνατότητα που αλλάζει τις οριζόντιες καρτέλες στο πάνω μέρος του προγράμματος περιήγησης σε κάθετες), αλλά και το Smart Copy μια νέα εμπειρία αντιγραφής και επικόλλησης που θα μετατρέπει συνδέσμους σε απλό κείμενο.

https://www.youtube.com/watch?v=8iU2QxFt-wQ

Σε αντίθεση με τη νέα εμπειρία αντιγραφής και επικόλλησης που παρουσίασε η εταιρεία στον Microsoft Edge την περασμένη εβδομάδα, αυτή η νέα δυνατότητα θα σας επιτρέψει να αντιγράψετε ένα κομμάτι μιας ς και να την επικολλήσετε σε εφαρμογές των χωρίς να χάσετε την μορφοποίηση.

Με τη δυνατότητα της Έξυπνης αντιγραφής, μπορείτε να αντιγράψετε μια ενότητα της ιστοσελίδας στο πρόχειρο σας και να την επικολλήσετε στις εφαρμογές Microsoft Word, OneNote ή και άλλες εφαρμογές χωρίς να χάσετε την μορφοποίηση.

Για παράδειγμα, μπορείτε να αντιγράψετε ένα μεγάλο πίνακα από μια ιστοσελίδα και να τον επικολλήσετε στο έγγραφο του Word ακριβώς όπως είναι. Μπορείτε επίσης να αντιγράψετε εικόνες, κείμενα, συνδέσμους και στη συνέχεια, να τα επικολλήσετε όλα μαζί στο έγγραφο χωρίς καμία αλλαγή στη μορφή ή τη σειρά.

Η δυνατότητα Smart Copy είναι πλέον διαθέσιμη στο Microsoft Edge που κυκλοφορεί στο κανάλι Canary και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτήν χρησιμοποιώντας τη συντόμευση: Ctrl+Shift+S.

Δεν είναι μυστικό ότι η Microsoft προσπαθεί να πάρει από το μερίδιο αγοράς του Chrome, οπότε ενδέχεται να δούμε πολλές που δεν διαθέτει ο browser της Google.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).