Windows 10X RTM τον Δεκέμβρη, τελική έκδοση την άνοιξη

Το Windows 10X είναι άλλο ένα φιλόδοξο λειτουργικό της Microsoft που υποτίθεται ότι θα λειτουργεί με συσκευές διπλής οθόνης. Ανακοινώθηκε το φθινόπωρο του 2019, και θα έπρεπε να κυκλοφορήσει φέτος.

Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη και πιστεύεται ότι προκλήθηκε από διάφορα που αντιμετώπισε η ίδια η Microsoft στη φάση της ανάπτυξης.mimikatz Παίζοντας με την ασφάλεια των Windows!

Η ίδια η Microsoft επιβεβαίωσε νωρίτερα φέτος ότι τα σχέδια για το Windows 10X άλλαξαν, και αντί να ετοιμάζει ένα λειτουργικό σύστημα σε συσκευές διπλής οθόνης, η προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι να το ετοιμάσει για μια οθόνη. Αυτό σημαίνει ότι τα Windows 10X θα κυκλοφορήσουν πρώτα σε παραδοσιακούς φορητούς υπολογιστές και ίσως αργότερα σε υπολογιστές διπλής οθόνης, κάποια στιγμή το 2022.

Σύμφωνα με μια νέα αναφορά, πλησιάζουμε τη στιγμή που τα Windows 10X μάλλον είναι έτοιμα να κυκλοφορήσουν.

Το RTM build φέρεται να έχει οριστεί για τον Δεκέμβριο και το σχέδιο αυτή τη στιγμή είναι να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2021 στις πρώτες συσκευές.
Το 2022 αναμένεται επίσης να φέρει μια άλλη σημαντική προσθήκη στις δυνατοτήτες των Windows 10X: υποστήριξη για εφαρμογές Win32 που θα λειτουργούν στο cloud με ένα νέο προϊόν που ονομάζεται Cloud PC.

Το Windows 10X πρόκειται να γίνουν ένας άμεσος αντίπαλος του OS, το λειτουργικό σύστημα της Google που τροφοδοτεί τα Chromebook.

Τα Windows 10X θα διαθέτουν ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα έναντι του Chrome OS, τις εφαρμογές Win32 μέσω cloud. Παρέχοντας πρόσβαση σε παλαιότερα προγράμματα των Windows, τα Windows 10X θα μπορούν εύκολα να αντιμετωπίσουν ένα πιθανό κενό στις εφαρμογές, διασφαλίζοντας έτσι ότι οι πελάτες της μπορούν να χρησιμοποιούν τη με τον τρόπο που θέλουν.

Η Microsoft αυτή τη στιγμή να σχεδιάζει να στοχεύσει υπολογιστές χαμηλού και μεσαίου κόστους, γιατί αυτή είναι η αγορά που κινείται το Chromebook.

Όμως το Windows 10X δεν θα διατίθεται από τη Microsoft στους χρήστες, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε αυτήν την έκδοση λειτουργικού συστήματος και να την εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας (νομίζει η εταιρεία).

Ο λόγος;

Το επερχόμενο λειτουργικό θα έρχεται μόνο με νέες συσκευές από τους OEMs.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).