Windows 10 εφαρμογές Android χωρίς Google Play Store

Το εφαρμογών Android της Microsoft για τα αναφέρεται με το κωδικό “Latte” και όπως φαίνεται θα χρησιμοποιεί το Windows Subsystem for Linux ως επίπεδο συμβατότητας.

Πάνω από το Windows Subsystem for Linux, η Microsoft σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει ένα Android subsystem για να επιτρέψει την εγγενή υποστήριξη για εφαρμογές του Android.

Το Windows Subsystem for Linux απαιτείται για την εκτέλεση εκτελέσιμων Linux εγγενώς στα Windows 10. Η Microsoft στο Windows Subsystem for Linux 2 ενεργοποίησε έναν πραγματικό πυρήνα Linux στα Windows 10 για να διευκολύνει την εμπειρία για συστήματα/εφαρμογές Linux και όπως φαίνεται, σύντομα και του Android.

Η υποστήριξη εφαρμογών Android στα Windows 10 είναι πιθανό να φτάσει το δεύτερο εξάμηνο του 2021 σαν μέρος της μεγάλης αναβάθμισης Windows 10 21H2.

Το Project Latte θα επιτρέπει στους προγραμματιστές να μετατρέπουν τις Android εφαρμογές σε μορφή MSIX, η οποία είναι μια μορφή πακέτου μόνο για Windows.

Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, ο καθένας μπορεί να κατεβάσει τον Android Open Source Project (AOSP) και να δημιουργήσει τη δική του έκδοση Android ή να τον χρησιμοποιήσει σαν βάση για τις δικές του υπηρεσίες ή πλατφόρμες.

Σε αυτήν την περίπτωση, η Microsoft σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το Android subsystem και το Android Runtime για να μεταφράσει τον bytecode της κάθε εφαρμογής σε εγγενείς εφαρμογές των Windows 10.

Οι προγραμματιστές θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν το πακέτο MSIX που έχουν μετατρέψει στο Microsoft Store, αλλά υπάρχει ένα κενό – οι εφαρμογές που έχουν μετατραπεί δεν θα υποστηρίζουν Google .

Τα Google services είναι πολύ βολικά, αλλά οι περισσότερες εφαρμογές δεν χρειάζεται να τις χρησιμοποιούν. Το Android subsystem αρκεί για να τρέξουν όλες οι ανεξάρτητες εφαρμογές και κινητά API της Google και η Microsoft ενδέχεται να επιτρέπει στους προγραμματιστές να αντικαταστήσουν τις , Gmail, Calendar και άλλες με τις δικές της εφαρμογές, όπως τις Windows Maps και Outlook.

Εάν η κορυφαία ηγεσία της Microsoft εγκρίνει το project, το θα έχει σύντομα εφαρμογές Android, παράλληλα με τις εφαρμογές UWP, και PWA.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).