Azure Government Top Secret cloud από την Microsoft

Η Microsoft κυκλοφόρησε το Azure Government Top Secret, μια νέα προσφορά cloud για όσους χρειάζονται διαχείριση διαβαθμισμένων δεδομένων (Top Secret). Η νέα προσφορά ενώνει την υπάρχουσα οικογένεια Azure Cloud που διατίθεται σε χρήστες της κυβέρνησης των ΗΠΑ, όπως το Azure Government και το Azure Government Secret – μαζί με το Azure public cloud.

Η Microsoft συνεργάζεται με την κυβέρνηση των Η.Π.Α. για να πάρει πιστοποίηση για το Top Secret cloud. Στελέχη της εταιρείας δήλωσαν στις 7 Δεκεμβρίου ότι η εταιρεία ολοκλήρωσε τη δημιουργία νέων cloud για το Azure Government Top Secret, σύμφωνα με την Mary Jo Foley του ZDNet.

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσης μια νέα λειτουργικότητα για το Azure Government Secret cloud, το οποίο χρησιμοποιείται στο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, από υπηρεσίες επιβολής του νόμου και σε άλλες υπηρεσίες. Το Government Secret cloud έχει εγκριθεί από το DoD σαν Impact Level 6 και Intelligence Directive (ICD) 503. Τα Windows Virtual είναι πλέον διαθέσιμα στο Azure Government με πιστοποίηση FedRAMP High, ανέφεραν στελέχη της Microsoft.

Η υπηρεσία Azure Kubernetes (AKS) της Microsoft και η Azure Container Instances είναι ήδη διαθέσιμες στο Government Secret. Στον τομέα της ασφάλειας, το Azure , η προληπτική υπηρεσία διαχείρισης απειλών και το Azure Security Center είναι επίσης διαθέσιμα στο Government Secret cloud.

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσης σήμερα ζώνες διαθεσιμότητας για το Azure Government. Availability Zones. Οι ζώνες διαθεσιμότητας έχουν δημιουργηθεί για τον χειρισμό αποτυχιών του κέντρου δεδομένων μέσω πλεονασμού και λογικής απομόνωσης των υπηρεσιών. Υπάρχουν δε και οι συσκευές στο cloud, όπως το Azure edge-computing, το Azure Modular Datacenter, και οι ανθεκτικές εκδόσεις των Azure Stack Hub, Azure Stack Edge Pro και Azure Stack Edge Mini R.

Το Azure Modular Datacenter – στα επίπεδα 5 και 6 – αποκτά μια νέα λειτουργική μονάδα υψηλής διαθεσιμότητας δικτύου για την ανθεκτικότητα του δικτύου μέσω πολλαπλών συνεργατών δορυφορικών συνδέσεων, καθώς και μια μονάδα ισχύος υψηλής διαθεσιμότητας.

Το Azure Modular Datacenter είναι μια φορητή έκδοση ενός κέντρου δεδομένων του Azure που τρέχει σήμερα το Azure Stack και είναι διαθέσιμο σε κυβερνητικούς πελάτες αλλά και σε αυτούς που χρειάζονται φορητά κέντρα δεδομένων που έχουν την επιλογή της δορυφορικής σύνδεσης.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).