Η Google πρόσθεσε σε 3D άλλα 50 νέα ζώα στην Αναζήτηση

Η πρόσθεσε στην Αναζήτηση για τηλέφωνα σε 3D άλλα 50 νέα ζώα. Αυτά περιλαμβάνουν καμηλοπάρδαλη, ιπποπόταμο, αγελάδα, ράτσες σκύλων και άλλα.

 

Η Google έχει επεκτείνει τον αριθμό των πλασμάτων επαυξημένης πραγματικότητας που μπορείτε να ανακαλύψετε στην Αναζήτηση για κινητά τηλέφωνα. Όπως ανακοίνωσε στο Twitter έχει προσθέσει 50 νέα τρισδιάστατα ζώα.

Η ανακοίνωση δεν περιλάμβανε όλα τα νέα ζώα, αλλά έδειξε μια με μερικές από τις νέες προσθήκες, ιδιαίτερα την καμηλοπάρδαλη, την αγελάδα, τη γάτα, το ζέβρα, το χοίρο, τον ιπποπόταμο και την ράτσα σκύλων τσόου τσόου.

Στις 3D ράτσες σκύλων περιλαμβάνονται επίσης οι Μπιγκλ, Μπουλντόγκ, Κόργκι, Ντάτσχουντ, Ιαπωνικό Ακίτα, Αυστραλιακός ποιμενικός, Μπόρντερ Κόλεϊ, Μπουλ Τεριέ, Κάνε Κόρσο, Κόκερ Σπάνιελ, Ντόπερμαν, Τσιουάουα και άλλα, που μπορείτε να δείτε από το κινητό σας.

Η Google άρχισε να βάζει τρισδιάστατα ζώα στην Αναζήτηση, από τα μέσα του 2019 και έκτοτε προσθέτει όλο και περισσότερες επιλογές. Συνεργάστηκε ακόμη και με μερικά μουσεία για να δημιουργήσει τρισδιάστατες εκδόσεις προϊστορικών πλασμάτων. Για να δείτε τα τρισδιάστατα ζώα, απλώς πρέπει να κάνετε αναζήτηση το όνομά τους στην εφαρμογή Google ή στο Chrome, στα περισσότερα σύγχρονα smartphone.

Στα αποτελέσματα της αναζήτησης θα βρείτε την κάρτα AR που αναφέρει “Συναντήστε ένα [ ζώου] από κοντά”. Όταν κάνετε κλικ στο “τρισδιάσταη προβολή” θα το δείτε σε 3D χωρίς φόντο. Από εκεί αν πατήσετε το “Προβολή στον χώρο” θα ανοίξει η κάμερά σας και θα βάλει το 3D ζώο στο περιβάλλον σας, ώστε να μπορείτε να τραβήξετε μερικές φωτογραφίες, όπως για παράδειγμα, ενός ιπποπόταμου που κάνει μια βουτιά στην μπανιέρα σας.

Είναι μια διασκεδαστική ενημέρωση με την οποία μπορείτε να παίξετε για λίγο, και σίγουρα χρειάζεται αυτές τις μέρες αφού είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).