Microsoft πλατφόρμα διαχείρισης εμβολίων COVID-19

Η Microsoft Consulting Services ανέπτυξε μια πλατφόρμα διαχείρισης εμβολίων COVID-19 και την εγκαινιάζει σήμερα, 11 Δεκεμβρίου. Η νέα λύση είναι τόσο για τους κυβερνητικούς όσο και για τους πελάτες της υγειονομικής περίθαλψης.

Σε μια ανάρτηση στο blog της για τη νέα πλατφόρμα, η Microsoft τονίζει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η τεχνολογία στην εξασφάλιση μιας ασφαλής, και δίκαιης διανομής του εμβολίου για τον κοροναϊκό COVID-19. Εμβόλια από διάφορους κατασκευαστές κυκλοφορούν ήδη στην Ευρώπη και σύντομα στις ΗΠΑ.

Η Microsoft και οι συνεργάτες συνεργάζονται ενεργά με πελάτες της για λύσεις διαχείρισης εμβολίων που μπορούν να χειριστούν από την εγγραφή παρόχων μέχρι και ασθενών. Μπορούν να οργανώνουν σταδιακό προγραμματισμό εμβολιασμών, με αναφορές, αναλυτικά και προβλέψεις.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η Microsoft Consulting Services (MCS) έχει ήδη πραγματοποιήσει περισσότερες από 230 αποστολές έκτακτης ανάγκης για τον COVID-19 παγκοσμίως από την έναρξη της πανδημίας τον Μάρτιο.

Η MCS ανέπτυξε τη λύση εγγραφής και διαχείρισης εμβολιασμού (VRAS από το Vaccination Registration and Administration Solution). Αυτό το σύστημα, όπως υποδηλώνει το όνομά του, χειρίζεται την αξιολόγηση, την εγγραφή και τον προγραμματισμό για τη διανομή εμβολίων. Μπορεί να παρακολουθεί και να αναφέρει την πρόοδο της ανοσοποίησης μέσω ασφαλούς ανταλλαγής δεδομένων χρησιμοποιώντας πρότυπα όπως το Health Level Seven, το Fast Healthcare Interoperability Resources (FHIR) και άλλα API. Οι πάροχοι υγείας και τα φαρμακεία μπορούν να παρακολουθούν και να αναφέρουν την αποτελεσματικότητα συγκεκριμένων παρτίδων εμβολίων με το ίδιο εργαλείο.

Διάφοροι συνεργάτες της Microsoft χρησιμοποιούν υπηρεσίες cloud της Microsoft για να παρέχουν επιπρόσθετη διαχείρισης εμβολίων με διαλειτουργικότητα και ενοποίηση με υπάρχοντα συστήματα εγγραφής (προγνωστικά αναλυτικά στοιχεία και ασφαλείς επικοινωνίες).

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).