Hidden Windows 10 Features 1.1.0

Τα Windows 10, όπως και οι προηγούμενες εκδόσεις των Windows, έχουν πολλές χρήσιμες λειτουργίες που είναι κρυφές. Αυτές οι δυνατότητες μπορούν να ενεργοποιηθούν με επεξεργασία του μητρώου των Windows.

Η μη αυτόματη επεξεργασία του μητρώου των Windows δεν είναι και τόσο εύκολη διαδικασία. Με την εφαρμογή Hidden Windows 10 Features όλες οι κρυφές λειτουργίες εμφανίζονται με ένα . Φέρνει επίσης και μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει την εξαγωγή ή την εισαγωγή των ρυθμίσεων για την χρήση τους σε έναν άλλο .

Η εφαρμογή Hidden Windows 10 Features επιτρέπει την προσθήκη στοιχείων όπως τον Κάδο ανακύκλωσης, τον Πίνακα ελέγχου, Εργαλεία διαχείρισης, Εκτυπωτές και πολλά άλλα.

Το μενού περιβάλλοντος μπορεί να επεκταθεί με λειτουργίες Αντιγραφή σε, Μετακίνηση σε, Άνοιγμα με Σημειωματάριο για όλα τα αρχεία.

Διαθέτει επιπλέον δυνατότητες για τη βελτίωση της ασφάλειας των Windows με την απενεργοποίηση της αυτόματης εκτέλεσης (autorun), την απενεργοποίηση του Windows Script Host, την ενεργοποίηση της ασφαλούς σύνδεσης με CTRL+ALT+DELETE.

Οι κρυμμένες δυνατότητες των Windows 10 μπορούν να φέρουν ορισμένες δυνατότητες από τα Windows 7 όπως την Επαναφορά του προηγούμενου ελέγχου έντασης, την και άλλα.

Μπορεί επίσης μπορεί να αποκρύψει/αφαιρέσει λειτουργίες από τα τρέχοντα Windows 10, όπως Hide Action Center, OneDrive από τον File Explorer, Disable Cortana. Άλλες δυνατότητες είναι η απενεργοποίηση του aero shake, προσθήκη του φακέλου GodMode στην επιφάνεια , και πάρα πολλά άλλα που μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα.

Κατεβάστε την εφαρμογή

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).