Reddit ανακοίνωσε την εξαγορά της Dubsmash

Η Reddit ανακοίνωσε την εξαγορά της Dubsmash σε μια κίνηση που υπογραμμίζει το ενδιαφέρον της ς για την στην αγορά του video-sharing.

Ανακοινώθηκε την Κυριακή από την Reddit, αναφέροντας ότι η Dubsmash θα γεμίσει ένα κενό για τους δημιουργούς και τους χρήστες βίντεο που υποεκπροσωπούνται στην πλατφόρμα της εταιρείας, κάτι που ταιριάζει με το moto της Reddit που θέλει μια κοινότητα “που ανήκει σε όλο τον κόσμο.”

Η Dubsmash ιδρύθηκε το 2014, και εδρεύει στη Νέα Υόρκη. Είναι μια μικρή εταιρεία που συνιδρύθηκε από τους Suchit Dash, Jonas Drüppel και Tim Specht. Διαθέτει Android και iOS για τους χρήστες που θέλουν να προσθέτουν τον εαυτό τους σε κάποια ταινία, σε κάποιο μουσικό κομμάτι.

Η Dubsmash έχει συγκεντρώσει στο παρελθόν 20,2 εκατομμύρια δολάρια από επενδυτές. Οι οικονομικοί της αγοράς από την Reddit δεν αποκαλύφθηκαν.

Η TikTok είναι μια εταιρεία που προσφέρει ακριβώς τις ίδιες υπηρεσίες με την Dubsmash. Η Κινέζικη πλατφόρμα, που ανήκει στην ByteDance, γνώρισε μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, ιδίως με τις νεότερες γενιές – αλλά οι ανησυχίες περί “εθνικής ασφάλειας” της κυβέρνησης των ΗΠΑ ανάγκασαν την ByteDance να ξεκινήσει τη διαδικασία πώλησης των αμερικανικών εταιρειών της στην Oracle και την Walmart.

Παρ ‘όλα αυτά, η Dubsmash είναι μία από τις λίγες εφαρμογές στην αγορά που θεωρούνται ισάξιοι αντίπαλοι της TikTok. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι οι εφαρμογές της έχουν πλέον 350 εκατομμύρια εγκαταστάσεις, με πάνω από έξι δισεκατομμύρια βίντεο που δημιουργήθηκαν από τους χρήστες.

Η TikTok έχει περίπου 50 εκατομμύρια ημερήσιους ενεργούς χρήστες στις ΗΠΑ. Από την άλλη η Reddit έχει 52 εκατομμύρια ημερήσιους ενεργούς χρήστες. Έτσι με την προσ της Dubsmash θα μπορούσαμε να περιμένουμε μεγάλο ανταγωνισμό με την TikTok.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).