Παίξτε όπερα με τα Blob της Google

Η εταιρεία Google έφτιαξε ένα ιστόποτο που μπορείτε να δημιουργήσετε παίζοντας με Blobs, κάτι σαν άμορφες μάζες.

Όχι, αυτό δεν είναι τυπογραφικό λάθος. Η Google κατά καιρούς μας εκπλήσσει με τις δημιουργίες της. Έτσι και τώρα, πειραματίστηκε με την μηχανική εκμάθηση, με άμορφες μάζες και την όπερα.

Το τελευταίο πείραμα της Google είναι περίεργο. Η εταιρεία δημιούργησε έναν ιστότοπο που σας επιτρέπει να κουνήσετε μερικές άμορφες μάζες για να δημιουργήσετε μουσική όπερας. Είναι σίγουρα περίεργο, αλλά είναι επίσης ενδιαφέρον να δούμε πώς η Google μπορεί να χρησιμοποιήσει τη μηχανική εκμάθηση για να δημιουργήσει μουσική που να ακούγεται φανταστική.

Το Google AI Blob Opera είναι ένα διασκεδαστικό εργαλείο για να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε μία όπερα. Παρουσιάζεται ως τέσσερεις σταγόνες ή άμορφες μάζες, που μπορείτε να τις σύρετε δεξιά αριστερά, πάνω κάτω, για τη δημιουργία μουσικής.

Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα. Ο καλλιτέχνης David Lee και η Google έπαιξαν με τη μηχανική εκμάθηση για να δημιουργήσουν αυτό το διασκεδαστικό εργαλείο. Ο Lee δεν εργάστηκε μόνο στο εργαλείο, αλλά οι τραγουδιστές Cristian Joel, Frederick Tong, Joanna Gamble και Olivia Doutney ηχογράφησαν 16 ώρες τραγουδιού για να διδάξουν στο πώς να φτιάχνει μουσική.

Η χρήση του είναι τόσο απλή. Σύρετε τις σταγόνες πάνω-κάτω για να αλλάξετε το βήμα και αριστερά και δεξιά για να αλλάξετε τον ήχο των φωνηέντων. Από εκεί, ο μηχανικής εκμάθησης θα βοηθήσει τα άλλα blob να εναρμονιστούν με τις κινήσεις που κάνετε.

Καλή διασκέδαση.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.101 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).