Zoom ετοιμάζει υπηρεσίες email και calendar

Η υιοθέτηση των υπηρεσιών της Zoom έχει φθάσει στα ύψη φέτος καθώς πολλοί αναγκάστηκαν να εργάζονται από απόσταση.
Το ίδιο συνέβη και με την Microsoft Teams, αφού τους τελευταίους μήνες η είδε μια τεράστια αύξηση στον αριθμό των καθημερινών της ενεργών χρηστών.

Η Zoom ωστόσο σκοπεύει να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, και φαίνεται να έχει νέες φιλοδοξίες που θα μπορούσαν να την κάνουν έναν ισχυρό αντίπαλο απέναντι στην Google και την Microsoft.

Σύμφωνα με μια δημοσίευση, η Zoom ετοιμάζεται να επενδύσει σε περισσότερες παραγωγικότητας, με ένα πρόγραμμα-client ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένα .

Όπως φαίνεται, η πλατφόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ήδη σε εξέλιξη και, σύμφωνα με την προαναφερόμενη δημοσίευση, πρόκειται να είναι μια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω web που θα παρέχεται στους από το επόμενο έτος (2021).

Η εφαρμογή ημερολογίου από την άλλη, είναι μια ιδέα που η Zoom εξακολουθεί να διερευνά, αλλά φαίνεται ότι η εταιρεία έχει δεσμευτεί να την φέρει στην αγορά. Όχι όμως το επόμενο έτος.

Η μεταβαλλόμενη αγορά έχει τοποθετήσει την εφαρμογή Zoom σαν μια πολύ ισχυρή εναλλακτική λύση έναντι της Google και της Microsoft και η εταιρεία προσπαθεί να συνεχίσει περαιτέρω αυτή την τάση.

Μένει να δούμε αν αυτή η ανάπτυξη θα συνεχίσει και μετά το τέλος της πανδημίας, καθώς τα νέα που αναφέρουμε παραπάνω θα βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).