LicenseCrawler 2.3.2521 βρείτε τα κλειδιά σας δωρεάν

LicenseCrawler: Ο τέλειος συνεργάτης για την αντιγράφων ασφαλείας συστήματος, projects μετεγκατάστασης και ανάκτηση του υπολογιστή σας. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας για τον υπολογιστή σας εντελώς δωρεάν!

Εάν θέλετε να ρυθμίσετε ξανά το σύστημα του υπολογιστή σας, θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας όλες τις άδειες και τους σειριακούς αριθμούς για όλα τα προγράμματα που έχετε αγοράσει και έχετε εγκαταστήσει.

Όπως ο αριθμός-κλειδί των Windows, αλλά και άλλους σειριακούς αριθμούς για εφαρμογές όπως το Nero, το Office, το VMWare και σχεδόν κάθε άλλη εφαρμογή.

Αντί να αναζητήσετε τα στα e-mail σας, ή οπουδήποτε αλλού μπορείτε να το κάνετε εύκολα με την εφαρμογή LicenseCrawler. Η μικρή εφαρμογή σαρώνει το μητρώο των Windows για τα κλειδιά προϊόντων των Windows και άλλους σειριακούς αριθμούς και άδειες.

Το LicenseCrawler μπορεί να ανακαλύψει πολύ γρήγορα τα κλειδιά προϊόντος της εφαρμογής και άλλους σειριακούς αριθμούς ή άδειες και υποστηρίζει όλες τις εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος των Windows.

Η φορητή έκδοση μπορεί να τρέξει εύκολα και από ένα . Το είναι ιδανικό για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του συστήματός σας, για βοήθεια IT-Service και για εγκληματολογικές υπηρεσίες.

Το να ζητάτε από τους πελάτες να σας δώσουν τα κλειδιά προϊόντος που έχουν αγοράσει είναι συχνά πολύ απογοητευτικό. Απλά τρέξτε το License Crawler και δεν θα περιμένετε την απάντηση του πελάτη.

Είναι αυτό το λογισμικό: Ναι. Το LicenseCrawler έχει δοκιμαστεί από πολλές εφαρμογές ασφαλείας και σάρωσης ιών, spyware, adware, trojan, backdoors και βρέθηκε ότι είναι 100% καθαρό.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).