NSudo 8.0.1 τρέξτε διεργασίες σαν TrustedInstaller ή System

Το NSudo είναι μια ανοιχτού κώδικα για συσκευές με Windows. Η εφαρμογή προσθέτει επιλογές στα Windows για την εκτέλεση διαδικασιών σαν TrustedInstaller ή σαν System.

Το πρόγραμμα είναι συμβατό από το λειτουργικό Windows Vista και όλες τις νεότερες εκδόσεις όπως Windows 7, 8 και Windows 10, και διατίθεται σε εκδόσεις 32, 64-bit και ARM.

Το NSudo μπορεί να τρέξει από τη γραμμή εντολών ή χρησιμοποιώντας ένα γραφικό περιβάλλον. Όλα αυτά τα στοιχεία συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο που μπορείτε να κατεβάσετε από την επίσημη σελίδα λήψης της εφαρμογής στο GitHub.

Το NSudo είναι ένα για προχωρημένους χρήστες και διαχειριστές συστημάτων. Δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί, και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άμεσα μετά τη λήψη και την εξαγωγή του αρχείου.

Έχετε πολλές επιλογές: Η πρώτη είναι να ανοίξετε το φάκελο NSudo Launcher και μετά το φάκελο που ταιριάζει με την αρχιτεκτονική του συστήματος, π.χ. x64. Στη συνέχεια, τρέξτε το εκτελέσιμο NSudoLG.exe για το άνοιγμα της γραφικής διεπαφής της εφαρμογής. Πρέπει να κάνετε δεξί στο πρόγραμμα και να επιλέξετε “run as ”.

Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε το nsudo.bat σαν διαχειριστής καθώς εντοπίζει αυτόματα την αρχιτεκτονική και ξεκινά το σωστό εκτελέσιμο.

Η διεπαφή της εφαρμογής είναι απλή: εμφανίζει ένα μενού για να επιλέξετε τον επιθυμητό χρήστη με τον οποίο θέλετε να εκτελέσετε κάποιο αρχείο. Διαθέσιμοι είναι ο τρέχων χρήστης, η τρέχουσα διεργασία, ο System και ο TrustedInstaller. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το πλαίσιο “Ενεργοποίηση όλων των προνομίων”.

Μετά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αναζήτησης για να επιλέξετε ένα αρχείο που θέλετε να εκτελέσετε χρησιμοποιώντας τον επιλεγμένο χρήστη και επιλέξτε Run.

Στη δεύτερη επιλογή θα μπορούσατε να επιλέξετε το cmd.exe για να εκτελέσετε τη γραμμή εντολών σαν System ή σαν TrustedInstaller. Αυτό σας δίνει περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερο έλεγχο του συστήματος, π.χ. για να απενεργοποιήσετε Υπηρεσίες ή να διαχειριστείτε το Μητρώο.

Η έκδοση της γραμμής εντολών προσφέρει περισσότερες επιλογές από το γραφικό περιβάλλον. Χρησιμοποιήστε το nsudo -? για να εμφανιστούν οι διαθέσιμες παράμετροι.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).