SterJo NetStalker 1.4 κόψτε συνδέσεις που στέλνουν πληροφορίες

Η ύπαρξη εμπιστευτικών πληροφοριών στον υπολογιστή σας απαιτεί την καλύτερη . Κάποιο από τα προγράμματα που βρίσκονται στον υπολογιστή σας μπορεί να στείλει πληροφορίες σε άλλους, κάτι που σίγουρα δεν θέλετε.

Εάν ανησυχείτε για την ασφάλεια του δικτύου σας και θέλετε να είστε σίγουροι ότι έχετε την κατάλληλη προστασία υπολογιστή, υπάρχει ένα ειδικό . Μια από τις για την προστασία του υπολογιστή σας ονομάζεται SterJo NetStalker. Είναι ένα λογισμικό ς δικτύου – όχι τείχος προστασίας, αλλά κάνει το ίδιο πράγμα.

Το SterJo NetStalker είναι λογισμικό ασφαλείας που δημιουργήθηκε ειδικά για την προστασία του υπολογιστή σας. Θα εντοπίσει όλες τις συνδέσεις στον υπολογιστή σας, τόσο τις εξουσιοδοτημένες όσο και τις μη εξουσιοδοτημένες. Η δωρεάν εφαρμογή θα σας ειδοποιεί για κάθε νέα σύνδεση.

Είναι ένα είδος δωρεάν τείχους προστασίας. Όχι ένα κλασικό τείχος προστασίας όπως το γνωρίζουμε, αλλά ένα λογισμικό παρακολούθησης, το οποίο θα εμφανίζει λεπτομέρειες για όλες τις συνδέσεις που πραγματοποιούνται στον υπολογιστή σας.

Η όλων των ανοιχτών θυρών στο σύστημά σας θα γίνει σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο.

Η εφαρμογή SterJo NetStalker θα αναλύσει επίσης όλες τις τρέχουσες διεργασίες στον υπολογιστή σας, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν κάτι σας φαίνεται ύποπτο.

Οδηγίες και περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).