Kill-Update για Windows 10 και stop στις ενημερώσεις

Η των τελευταίων ενημερώσεων των Windows μπορεί μερικές φορές να έχει καταστροφικά .

Έτσι υπάρχουν πολλοί χρήστες που προτιμούν να μην ενημερώνουν άμεσα το σύστημά τους, για να βεβαιωθούν ότι δεν θα υπάρξουν ή, στη χειρότερη περίπτωση, για να μην διαγράφουν δεδομένα.

Το λειτουργικό σύστημα της Microsoft δεν διαθέτει κάποια ενσωματωμένη επιλογή για την μόνιμη αποτροπή της εγκατάστασης ενημερώσεων, αλλά υπάρχουν αρκετοί τρόποι να το κάνετε. Ένας από αυτούς είναι και η εφαρμογή Kill-Update.

Είναι ένα εργαλείο φιλικό προς το χρήστη που αποκλείει τις ενημερώσεις των Windows χωρίς να χρειάζεται να κάνετε πολλά. Το εκτελέσιμο έχει μέγεθος γύρω στα 350 KB και το πρόγραμμα είναι φορητό, δηλαδή δεν χρειάζεται να το εγκαταστήσετε.

Απλά τρέξτε την εφαρμογή με δικαιώματα διαχειριστή (δεξί click στο εκτελέσιμο και άνοιγμα σαν διαχειριστής), γιατί θα πρέπει να διαχειριστεί υπηρεσίες του συστήματος.

Το Kill-Update τρέχει στο παρασκήνιο, και θα δείτε ένα λουκέτου στο δίσκο του συστήματος. Κάντε δεξί κλικ σε αυτό και κάντε κλικ στην επιλογή “Locked”. Αυτό ήταν, με click μπορείτε να αποτρέψετε τις ενημερώσεις των Windows.

Αν θέλετε να ενημερώσετε τα Windows, απενεργοποιήστε την επιλογή “Locked” και θα σας επιτρέψει να ενημερώσετε το λειτουργικό σας σύστημα.

Η φορητή εφαρμογή δεν αποτρέπει τις ενημερώσεις του Windows Defender καθώς διαθέτει και μια άλλη επιλογή που αναφέρει “Windows Defender Allowed”. Η ρύθμιση δεν είναι προ-ενεργοποιημένη, οπότε βεβαιωθείτε ότι θα την ενεργοποιήσετε αν χρησιμοποιείτε το Windows Defender.

Το Kill-Update είναι ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα και η Virus Total το εμφανίζει καθαρό.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).