Unscreen : Δωρεάν αυτόματη κατάργηση φόντου από βίντεο

Το Unscreen είναι ένα δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο το οποίο μπορεί και αφαιρεί αυτόματα, εύκολα και γρήγορα, το φόντο από ένα βίντεο και να δημιουργεί ένα animated GIF.

Η αφαίρεση του φόντου από ένα βίντεο υπάρχει σίγουρα ως ενσωματωμένη λειτουργία στα βαριά και ακριβά προγράμματα ς εικόνας. Όμως αυτά τα προγράμματα, αν και είναι πλήρη και τέλεια, έχουν τόσες πολλές παραμέτρους και δυνατότητες που γίνονται χαώδη. Αν θέλετε απλά και μόνο να αφαιρέσετε το φόντο από ένα βίντεο σας προτιμήστε κάτι πιο απλό, όπως το Unscreen.

Η χρήση του είναι απλή. Μπείτε στην ιστοσελίδα του και ανεβάστε του ένα βίντεο κλιπ από τον υπολογιστή σας ή μία GIF ( clip) και το φόντο αφαιρείται αυτόματα.

Μόλις αφαιρεθεί το φόντο, το Unscreen σάς επιτρέπει να το αντικαταστήσετε με προεπιλεγμένα κινούμενα φόντα, ή χρώματα φόντου, ή μια εικόνα ή μπορείτε να το αφήσετε διαφανές. Τα προεπιλεγμένα υπόβαθρα είναι ενδιαφέροντα και εφαρμόζονται εύκολα με ένα κλικ.

Για να κατεβάσετε ένα κλιπ, επιλέξτε το κουμπί Λήψη (Download). Τα κλιπ αποθηκεύονται από προ ως GIF, χρησιμοποιήστε το αναπτυσσόμενο βέλος στο κουμπί λήψης για αποθήκευση ως animated GIF, animated PNG ή zip μεμονωμένων PNG frames.

Η δωρεάν έκδοση υποστηρίζει μεταφορτώσεις αρχείων .mp4, .webm, .ogg, .mov, .gif.

Τα επεξεργασμένα βίντεο έχουν διάρκεια 5 δευτερόλεπτα (10 δευτερόλεπτα εάν εγγραφείτε) έχουν ανάλυση 360p και περιέχουν ένα διακριτικό υδατογράφημα της Unscreen στην κάτω δεξιά γωνία. Η μεταφόρτωση ενός μεγάλου βίντεο οδηγεί σε επεξεργασία μόνο τα πρώτα 5 δευτερόλεπτα.

Ο χρόνος επεξεργασίας εξαρτάται από το μέγεθος του βίντεο και την ταχύτητα της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο. Τα μικρά βίντεο επεξεργάστηκαν εκπληκτικά γρήγορα σε εμάς.

Ίσως δεν είναι τέλειο. Μπορεί να έχουν μείνουν κομμάτια και να διατηρηθούν ενώ είναι φόντο ή να σβηστούν μεγάλα συμπαγή ως φόντο, αλλά για τη δημιουργία γρήγορων GIF είναι μια εξαιρετική υπηρεσία.

Το Unscreen είναι ένα νέο εργαλείο που δημιουργήθηκε από τους ίδιους ανθρώπους που έχουν το δημοφιλές εργαλείο αφαίρεσης φόντου remove.bg από . Δοκιμάστε το για να κάνετε ένα γρήγορο, εύκολο και διασκεδαστικό GIF.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).