AV-TEST: Δυο κορυφαίες διακρίσεις στην ESET

Στις τελευταίες εκθέσεις Αξιολόγησης και Πιστοποίησης Προϊόντων του AV-TEST, η ESET απέσπασε τη διάκριση Κορυφαίο Προϊόν τόσο στην κατηγορία των για επαγγελματική χρήση όσο και στην κατηγορία για οικιακή χρήση.

Στις δοκιμές Αυγούστου και Οκτωβρίου 2020 του AV-TEST, το ESET Endpoint 7.3 και το ESET Security 13.2 -τα ασφαλείας ESET για Windows για επιχειρήσεις και οικιακούς καταναλωτές αντίστοιχα- αναγνωρίστηκαν το καθένα ως Κορυφαίο Προϊόν με τέλεια στις κατηγορίες Προστασία και Ευχρηστία.

Ο οργανισμός AV-TEST, ένας ανεξάρτητος οργανισμός δοκιμών, μία από τις μεγαλύτερες συλλογές ψηφιακών δειγμάτων κακόβουλου λογισμικού στον κόσμο για να δημιουργήσει ένα ρεαλιστικό περιβάλλον για αξιόπιστες δοκιμές.

Οι δοκιμές αξιολόγησαν το καλύτερο λογισμικό προστασίας από ιούς για υπολογιστές Windows για οικιακούς χρήστες και επιχειρήσεις, με όλους τους προμηθευτές να αξιολογούνται σε τρεις κύριες κατηγορίες: Προστασία, Απόδοση, Ευχρηστία.

Οι λύσεις της ESET απέσπασαν την ανώτατη βαθμολογία των 6 μονάδων στην κατηγορία Προστασία, η οποία αξιολογεί την προστασία από κακόβουλο λογισμικό όπως ιούς, worms και Trojan horses, και την ανώτατη βαθμολογία 6 στην κατηγορία Ευχρηστία, η οποία αξιολογεί τον αντίκτυπο του λογισμικού ασφαλείας στη χρηστικότητα του υπολογιστή.

Και οι δύο λύσεις σημείωσαν σχεδόν τέλειες βαθμολογίες 5,5 και στην κατηγορία Απόδοση, η οποία αξιολογεί την επίδραση του προϊόντος στην ταχύτητα του υπολογιστή στην καθημερινή χρήση.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι, το περασμένο καλοκαίρι, η ESET έλαβε το 100ο πιστοποιητικό AV-Test – ένα ορόσημο που σηματοδοτεί τα δέκα χρόνια από τότε που η ESET απέσπασε το πρώτο της πιστοποιητικό από το AV-Test, τον Ιούνιο του 2010.

«Μετά από μια πρωτόγνωρη χρονιά, η προστασία των ευαίσθητων πληροφοριών και των δεδομένων στον εργασιακό χώρο αλλά και στο σπίτι με τη χρήση προηγμένου λογισμικού ασφαλείας, δεν ήταν ποτέ πιο σημαντική» αναφέρει ο Roman Kováč, Chief Research Officer της ESET.

«Στην ESET, είμαστε περήφανοι για τις προσπάθειες που καταβάλουμε για να γίνει η τεχνολογία ασφαλέστερη. Η αναγνώριση από το AV-Test επιβεβαιώνει ότι οι λύσεις μας αποδεδειγμένα λειτουργούν σε ρεαλιστικά σενάρια. Είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικό το ότι, όχι μόνο συνεχίζουμε να διακρινόμαστε για τις λύσεις ασφαλείας για επιχειρήσεις και οικιακούς χρήστες, αλλά και ότι επί δέκα χρόνια διακρινόμαστε στις ανεξάρτητες δοκιμές για συνεπή και εξαιρετικά αποτελέσματα».

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).