Windows 10 επιδιόρθωση για τα τυχαία reboot

Η Microsoft επιδιόρθωσε τελικά ένα ενοχλητικό σφάλμα των Windows 10 που προκαλούσε επανεκκινήσεις σε ορισμένες που τρέχουν το October 2020 Update.

Η κυκλοφορεί επίσης τις μέχρι τώρα ενημερώσεις σε περισσότερες συσκευές που δεν μπορούσαν να τις εγκαταστήσουν λόγω συμβατότητας.

Τον Νοέμβριο του 2020, η Microsoft επιβεβαίωσε ότι ορισμένες από τις πιο τελευταίες ενημερώσεις των Windows 10 εμφάνισαν κρίσιμα σφάλματα.

Εάν η συσκευή σας ήταν από αυτές που εμφάνιζαν προβλήματα, τα Windows αρχίζουν τυχαίες επανεκκινήσεις παρουσιάζοντας ένα μήνυμα που ανέφερε ένα απλό: “ο ς σας θα επανεκκινήσει αυτόματα”. Μετά από το μήνυμα έχετε λιγότερο από ένα λεπτό για να αποθηκεύσετε την εργασία σας, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε απώλεια δεδομένων.

Τα καλά νέα είναι ότι το παρουσιαζόταν σπάνια και από σήμερα υπάρχει μια λύση, σύμφωνα με ένα έγγραφο υποστήριξης της εταιρείας.

Η δημοσίευση αναφέρει ότι η επιδιόρθωση έρχεται με τις τελευταίες ενημερώσεις και οι δεν θα αντιμετωπίσουν πια το σφάλμα αρκεί να αναβαθμίσουν στην τελευταία του Windows 10 20H2.

Η Microsoft επέτρεψε επίσης περισσότερες αναβαθμίσεις στο October 2020 Update, κάτι που θα επιτρέψει στους χρήστες που είχαν προβλήματα συμβατότητας να αποκτήσουν ενημερωμένα συστήματα.

Εκτός από τα παραπάνω, η Microsoft ξεκίνησε να επιδιορθώνει ένα ζήτημα που διαγράφει τους κωδικούς πρόσβασής σας. Ναι τα Windows διαγράφουν αυτόματα τις περιόδους ς σε εφαρμογές και ιστότοπους μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.

Όποιος αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα μάλλον η λύση θα κυκλοφορήσει σύντομα. Ωστόσο, η Microsoft έχει διευκρινίσει ότι εξακολουθεί να δοκιμάζει την συγκεκριμένη ενημέρωση με τους Windows Insiders.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).