Η αστυνομία του Σαν Φρανσίσκο προετοιμάζεται για μια συγκέντρωση υπέρ του Τραμπ στα κεντρικά γραφεία του Twitter

Η αστυνομία του Σαν Φρανσίσκο ετοιμάζεται για μια διαμαρτυρία υπέρ του στην έδρα του Twitter, ένα κτίριο που ουσιαστικά εγκαταλείφθηκε από την αρχή της πανδημίας, με τους περισσότερους υπαλλήλους του Twitter να εργάζονται εξ αποστάσεως.

Η πιθανή διαμαρτυρία έρχεται λίγες ημέρες μετά την απαγόρευση του Twitter στον πρόεδρο Τραμπ να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία του. Ο πρόεδρος Τραμπ έχει εκατομμύρια ακόλουθους στον λογαριασμό του στο Twitter και η εταιρεία χαρακτήρισε οι οι συνεχιζόμενες υποκινήσεις του για βία αντιβαίνουν τους όρους της πλατφόρμας.

«Το αστυνομικό τμήμα του Σαν Φρανσίσκο γνωρίζει την πιθανότητα διαδήλωσης στο 1300 μπλοκ της Market (Twitter) αύριο, Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021. Το SFPD ήρθε σε επαφή με εκπροσώπους του Twitter. Θα διαθέτουμε επαρκείς δυνάμεις για να ανταποκριθούμε σε τυχόν διαδηλώσεις, καθώς και σε κλήσεις για εξυπηρέτηση σε όλη την πόλη», έγραψε ένας εκπρόσωπος της αστυνομικής υπηρεσίας σε email.

Η εφημερίδα Chronicle, η οποία ανέφερε για πρώτη φορά τις προετοιμασίες από την αστυνομία του SF, σημείωσε ότι συζητήσεις των υποστηρικτών του Τραμπ από το τ μετεγκαταστάθηκαν στο Reddit, από το οποίο κάλεσαν τους οπαδούς του προέδρου να διαμαρτυρηθούν για την απαγόρευση του Twitter έξω από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, τη Δευτέρα.

Το Twitter είναι μία από τις τεχνολογικές εταιρείες που απομονώνει τον πρόεδρο και πολλούς από τους υποστηρικτές του, μετά τις φασαρίες στο Καπιτώλιο την Τετάρτη.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).