Mathesis Προχωρημένα θέματα ανάπτυξης ιστοσελίδων

Ο κύκλος μαθημάτων του Φεβρουαρίου βρίσκεται ήδη ανεβασμένος στη σελίδα του Mathesis, εστιάζοντας στα πεδία της Ιστορίας και της Επιστήμης Υπολογιστών.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Αβούρης και ο Χρήστος Σιντόρης επικεντρώνονται στον προχωρημένο σχεδιασμό και την και διαδικτυακών εφαρμογών.

Το μάθημα ς 6 εβδομάδων αφορά προχωρημένα θέματα ανάπτυξης ιστοσελίδων και εφαρμογών διαδικτύου και προϋποθέτει εισαγωγικές γνώσεις στις τεχνολογίες HTML5, CSS3, JavaScript (αποτελεί συνέχεια του μαθήματος Εισαγωγή στην ανάπτυξη ιστοσελίδων).

Στο πλαίσιο του μαθήματος θα καλυφθούν τα εξής θέματα:

Ανάπτυξη και έλεγχος εγκυρότητας σε φόρμες, προχωρημένες τεχνικές ς περιεχομένου με flexbox και CSS Grid, προχωρημένα θέματα προγραμματισμού με JavaScript (αντικείμενα, ασύγχρονη λειτουργία), εισαγωγή στο Bootstrap για την παρουσίαση του περιεχομένου ιστοσελίδων και προσαρμογή του περιεχομένου τους σε διάφορες συσκευές, εισαγωγή στο Canvas για πλούσια γραφικά και ανάπτυξη παιχνιδιών, εισαγωγή στον μηχανισμό ασύγχρονης επικοινωνίας με τον εξυπηρετητή (single page interfaces).

Όποιος ολοκληρώσει αυτό το μάθημα, θα είναι σε θέση να κατανοεί τη δομή και λειτουργία σύγχρονων ιστοσελίδων και να κατασκευάζει διαδικτυακές , όπως αυτές με τις οποίες ερχόμαστε σε επαφή κάθε μέρα.

Εγγραφή

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).