Windows 10 κυκλοφόρησε μια επείγουσα ενημέρωση

Ίσως γνωρίζετε ότι μερικά συστήματα με Windows 10 έχουν ένα σοβαρό πρόβλημα μετά τις ενημερώσεις της Microsoft τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

Όπως φαίνεται η Microsoft αναγνώρισε τα σφάλματα και άρχισε να κυκλοφορεί μια “επείγουσα” ενημέρωση για την αντιμετώπισή τους.

Οι δύο τελευταίες ενημερώσεις για το λειτουργικό σύστημα φέρεται να προκαλούν σε έναν “μικρό αριθμό συσκευών”, σύμφωνα με την Microsoft. Σε ένα άρθρο ς την Πέμπτη, η Microsoft επιβεβαίωσε προβλήματα που προκαλούν Blue Screen of Death (BSoD) – και άλλα σφάλματα στο Wi-Fi μετά από τις ενημερώσεις που κυκλοφόρησαν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

Έτσι η εταιρεία κυκλοφόρησε μια έκτακτη ενημερωμένη έκδοση που έχει σχεδιαστεί για να διορθώσει ένα ελάττωμα που επηρεάζει όσους έχουν προβλήματα μετά την εγκατάσταση των KB4598298 ή KB4601315.

Η έκτακτη ενημέρωση αναφέρεται σαν “KB5001028” και δεν φέρνει άλλες αλλαγές. Το patch κυκλοφορεί μόνο για τους που επηρεάζονται και αποτελείται από μια επιδιόρθωση που έχει σαν στόχο την αντιμετώπιση του σφάλματος Blue Screen of Death από το “nwifi.sys”, το οποίο εμφανίζεται όταν οι χρήστες συνδέονται σε δίκτυα Wi-Fi WPA3.

Η εταιρεία από το Redmond ανέφερε ότι το BSoD εμφανίζεται επίσης όταν η συσκευή ξυπνά από κατάσταση sleep ή από .

Για να κατεβάσετε την έκτακτη ενημέρωση, κάντε κλικ στο κουμπί “Έλεγχος για ενημερώσεις”. Η ενημέρωση θα εμφανιστεί μόνο εάν επηρεάζεται η συσκευή σας.

Σύμφωνα με την εταιρεία το συγκεκριμένο πρόβλημα αφορά αποκλειστικά ένα “μικρό αριθμό συσκευών” και περιβάλλοντα WPA3, κάτι που σημαίνει ότι οι περισσότεροι χρήστες δεν θα δουν την ενημέρωση.

Εκτός από την επείγουσα ενημέρωση, η Microsoft άρχισε επίσης να αναπτύσσει μια νέα διαδικασία ενημερώσεων για να συγχωνεύσει τις SSU και τις μηνιαίες αθροιστικές ενημερώσεις σε ένα πακέτο.

Αυτή η αλλαγή αναμένεται να βελτιώσει την αξιοπιστία του κατά τη διάρκεια του μηνιαίου κύκλου ενημερώσεων.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.086 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).