Musclewiki: Βρείτε άσκηση για κάθε μυ του σώματος

Το Musclewiki είναι ένας δωρεάν ιστότοπος για να βρείτε ασκήσεις εκγύμνασης για διάφορα μέρη του σώματος σας.

Η είναι σημαντική για ένα υγιές σώμα και τρόπο ζωής. Ειδικά αυτές τις ημέρες με την καραντίνα, που τα γυμναστήρια είναι κλειστά, θα πρέπει να μην σταματήσετε να γυμνάζεστε μόνοι σας στο σπίτι, ακόμα και χωρίς επίβλεψη κάποιου ειδικού. Υπάρχουν διαφορετικές ασκήσεις για διαφορετικά μέρη του σώματος και μυς. Αν ψάχνετε για τέτοιες ασκήσεις, μπορείτε να τις βρείτε όλες σε ένα μέρος.

Το MuscleWiki είναι ένας δωρεάν ιστότοπος που ειδικεύεται σε αυτό. Βασικά είναι μια για ασκήσεις μυών. Αυτός ο ιστότοπος παραθέτει διάφορους τύπους ασκήσεων που περιλαμβάνουν σχεδόν κάθε μέρος του σώματος. Ανάλογα με το φύλο, μπορείτε να επιλέξετε τον μυ για τον οποίο θέλετε να ασκηθείτε και σας δείχνει ασκήσεις για απλή άσκηση, όγκο, barbell, dumbells και kettlebells για αυτό, με κατάλληλους οδηγούς και εκπαιδευτικά βίντεο.

Βρείτε άσκηση για διαφορετικά μέρη του σώματος
Η εύρεση μιας άσκησης είναι απλή υπόθεση στο MuscleWiki. Η αρχική σελίδα του ιστότοπου σας ζητά να επιλέξετε το φύλο σας και δείχνει ένα ανθρώπινο σώμα σύμφωνα με την σας. Το μοντέλο του ανθρώπινου σώματος είναι χωρισμένο σε τομείς και μαρκάροντας ένα από αυτούς ο ιστότοπος σας προτείνει 5 τύπους ασκήσεων για αυτό.

Όταν επιλέγετε ένα μέρος του σώματος σας ενημερώνει για αυτό το μέρος του σώματος και την επίδρασή του στο σώμα σας. Κάθε άσκηση έχει τα κατάλληλα βήματα μαζί με ένα εκπαιδευτικό βίντεο που δείχνει πώς να το κάνετε σωστά. Για κάθε άσκηση, δείχνει το επίπεδο δυσκολίας. Εάν μόλις ξεκινήσετε τότε μπορείτε να προχωρήσετε με αρχάριο επίπεδο και σταδιακά να πάτε σε δυσκολότερες ασκήσεις.

Αυτός ο ιστότοπος είναι διαθέσιμος σε δεκάδες διαφορετικές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων και της Ελληνικής, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να λάβετε τις οδηγίες στη μητρική σας γλώσσα. Φυσικά είναι μετάφραση από την της Google, οπότε δείξτε κατανόηση. Εκτός από αυτό, διαθέτει επίσης επιπλέον εργαλεία για να σας βοηθήσει με τον υγιεινό τρόπο ζωής σας. Αυτό περιλαμβάνει μία Αριθμομηχανή θερμίδων, έναν Υπολογιστή μακροθρεπτικών συστατικών και έναν Υπολογιστή One rep max (που μεταξύ μας δεν πολυκαταλάβαμε τι κάνει).

Συνοπτικά
Το MusicleWiki είναι ένας εύχρηστος ιστότοπος για να βρείτε σωστές ασκήσεις για συγκεκριμένα μέρη του σώματος. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για άτομα που θέλουν να ασκηθούν στο σπίτι ή δεν έχουν γυμναστή. Σας βοηθά να βρείτε εύκολα τις σωστές ασκήσεις με κατάλληλους οδηγούς και βήματα για να βεβαιωθείτε ότι τις ακολουθείτε με ακρίβεια.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).