Microsoft Project xCloud σε λίγο και στο web

Το Project είναι μια streaming υπηρεσία της Microsoft που σας επιτρέπει να παίζετε παιχνίδια κονσόλας στο smartphone σας χρησιμοποιώντας τεχνολογίες streaming.

Το Project xCloud είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο στις Android συσκευές ορισμένων χωρών, αλλά η εταιρεία βρίσκεται σε καλό δρόμο για την εκκίνηση του Project xCloud στο Web.

Αυτό θα κάνει την υπηρεσία διαθέσιμη όχι μόνο σε PC ή Mac, αλλά και σε συσκευές με iOS. Το TheVerge αναφέρει ότι η Microsoft δοκιμάζει τώρα το Project xCloud for Web εσωτερικά πριν ξεκινήσει μια δημόσια προεπισκόπηση.

Μιλάμε για ένα απλό launcher που έρχεται με μια ενότητα με επιλεγμένα παιχνίδια, μια λίστα παιχνιδιών που παίχτηκαν και μια γραμμή αναζήτησης.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε το παιχνίδι που θέλετε και να πατήσετε το κουμπί play. Τα παιχνίδια ξεκινούν σε λειτουργία πλήρους οθόνης χωρίς λήψεις, αλλά χρειάζεστε έναν controller για να παίξετε. Για όσους χρησιμοποιούν τα 10, το Project xCloud θα ενσωματωθεί στην Xbox.

Παρόλο που δεν έχουμε επίσημες πληροφορίες για την συμβατότητα, το The Verge αναφέρει ότι το Project xCloud θα περιορίζεται σε προγράμματα ς που βασίζονται στο Chromium όπως τα Microsoft Edge και Google Chrome.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).