Η Sony προσφέρει δωρεάν το Ratchet & Clank σε όλους τους παίκτες του PlayStation 4

Η Sony προσφέρει από την 1 Μαρτίου δωρεάν το Ratchet & Clank σε όλους τους του PlayStation 4, χωρίς να χρειάζεται να έχετε πληρώσει συνδρομή στο PlayStation Plus.

Η Sony επέστρεψε στα δωρεάν παιχνίδια προς τους φίλους της. Η Ιαπωνική εταιρεία ξεκίνησε τον Απρίλιο 2020 την πρωτοβουλία Play At Home, προσφέροντας έως και παιχνίδια PlayStation δωρεάν. Η φετινή σαιζόν Play at Home συνεχίζεται με ένα άλλο δωρεάν παιχνίδι, που θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους παίκτες του PlayStation 4, ανεξάρτητα από το αν πληρώνουν ή όχι για συνδρομή στο PlayStation Plus.

Από την 1η Μαρτίου 2021, η Sony θα διαθέσει δωρεάν για λήψη το Ratchet & Clank για PlayStation 4, για περιορισμένο χρονικό διάστημα μέσω του PlayStation Store. Η προσφορά θα διαρκέσει έως τις 31 Μαρτίου 2021, στις 8 μ.μ. PDT / 1 Απριλίου στις 5 π.μ. Ώρα Ελλάδας / 4 π.μ. BST.

Τώρα, δεδομένου ότι η προσφορά δεν είναι συνδεδεμένη με την υπηρεσία PlayStation Plus, μόλις προσθέσετε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη σας, θα παραμείνει δικό σας για πάντα. Είναι ένας πολύ καλός διαφημιστικός τρόπος για να κατεβάσετε το επερχόμενο παιχνίδι Ratchet & Clank: Rift Apart για το PlayStation 5 που θα ξεκινήσει τον Ιούνιο.

Τέλος, η Sony υπονόησε ότι τις επόμενες εβδομάδες ενδέχεται να υπάρξουν περισσότερα δωρεάν παιχνίδια στους παίκτες του PlayStation 4.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).