Το HWiNFO 64 χωρίζεται σε δωρεάν και εμπορική έκδοση

Το είναι ένα δημοφιλές πρόγραμμα πληροφοριών και διαγνωστικών προγραμμάτων για το λειτουργικό σύστημα Windows. Μετά από πολλά χρόνια δωρεάν κυκλοφορίας πλέον έρχεται σε δύο εκδόσεις. Μία δωρεάν και μία επί πληρωμή.

Το πρόγραμμα HWiNFO σας το παρουσιάσαμε το 2018 όταν τότε ήταν στην έκδοση 6.0. Κυκλοφορούσε τόσο για μηχανές των 32 bit όσο και για 64 bit, ξεχωρίζοντας από την κατάληξη της ονομασίας του (HWiNFO32 και HWiNFO64).

Η κυκλοφορία του HWiNFO64 7.0 είναι ένα άλλο ορόσημο. Πλέον αλλάζει την άδεια χρήσης της εφαρμογής σε μια δωρεάν έκδοση που είναι διαθέσιμη μόνο για μη εμπορική χρήση, και μια εμπορική έκδοση που ονομάζεται HWiNFO64 Pro.

Η έκδοση Pro υποστηρίζει πολλές δυνατότητες που δεν υποστηρίζει η δωρεάν έκδοση. Στη νέα σελίδα των χαρακτηριστικών του φαίνεται ότι διαθέτει αυτόματες αναφορές μέσω της γραμμής εντολών, αυτόματη καταγραφή αισθητήρων μέσω της γραμμής εντολών, απεριόριστη υποστήριξη κοινόχρηστης μνήμης και μέγιστο όριο απομακρυσμένης παρακολούθησης 50 μηχανημάτων (σε αντίθεση με το όριο 5 μηχανημάτων της μη εμπορικής έκδοσης). Όλα τα άλλα χαρακτηριστικά είναι πανομοιότυπα.

Η έκδοση Pro είναι διαθέσιμη για 21,02 € (συν ΦΠΑ όπου ισχύει).

Το HWiNFO64 7.0 συνοδεύεται από μια σειρά βελτιώσεων. Η παρακολούθηση και η αναφορά έχουν βελτιωθεί για διάφορες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των ASROCK J4105-ITX, Z590 Taichi και Z590 PG Velocita, για μνήμη LPDDR3 / LPDDR4 / LPDDR4X, μητρικές σειράς MSI H510 και μητρικές ASUS Z590.

Όσον αφορά τις λειτουργίες, στην έκδοση προστέθηκε υποστήριξη για την παρακολούθηση της ς GPU HotSpot των GPU NVIDIA, προστέθηκε προκαταρκτική υποστήριξη για θερμικούς αισθητήρες DDR5 και ενοποιήθηκε η παρακολούθηση AMD Navi.

Το HWiNFO64 7.0 περιλαμβάνει επιδιορθώσεις, συμπεριλαμβανομένων των αναφορών ρολογιού CPU 1ης γενιάς AMD Ryzen, παρακολούθησης + 12V σε ορισμένες κεντρικές κάρτες Asus Z590 και βελτιώσεις απόκρισης UI αισθητήρα για ορισμένες λειτουργίες.

Το ίδιο το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο ως portable έκδοση και πρόγραμμα εγκατάστασης. Εάν πραγματοποιήσετε λήψη της φορητής έκδοσης, μπορείτε να εκτελέσετε την έκδοση 32-bit ή 64-bit του προγράμματος.

Η έκδοση Pro πρέπει να χρησιμοποιείται από τους επαγγελματίες χρήστες, ξεκινώντας από την έκδοση 7.0 της εφαρμογής. Οι δωρεάν χρήστες που χρησιμοποιούν τη λειτουργία αισθητήρα καλό είναι να γνωρίζουν ότι απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 12 ώρες χρήσης.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).