Android 12 κυκλοφόρησε το δεύτερο developer preview

Η Google κυκλοφόρησε την Τετάρτη το βράδυ τη δεύτερη έκδοση developer preview του , το επερχόμενο λειτουργικό για κινητά της Google.

Η πρώιμη έκδοση δίνει στους προγραμματιστές μια αίσθηση των νέων δυνατοτήτων που θα προσφέρει το ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα.

Αυτή η έκδοση περιλαμβάνει ενημερώσεις για την ασφάλεια καθώς και την εμπειρία του χρήστη.

Η Google ξεκίνησε την πρώτη έκδοση beta του 12 τον περασμένο μήνα, κάνοντας κάποιες αλλαγές στο λειτουργικό σύστημα απευθυνόμενη τόσο στους καταναλωτές όσο και στους εταιρικούς χρήστες.

Με τις dev εκδόσεις του Android 12, οι προγραμματιστές έχουν τον χρόνο να διασφαλίσουν ότι οι τους είναι συμβατές με το επερχόμενο λειτουργικό.

“Εργαζόμαστε για να κάνουμε τις ενημερώσεις πιο γρήγορες και ομαλότερες, δίνοντας στη συμβατότητα εφαρμογών καθώς αναπτύσσουμε νέες εκδόσεις της πλατφόρμας,” αναφέρει ο VP of Engineering Dave Burke σε μια ανάρτηση στο blog της εταιρείας.

Τώρα είναι “η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε τις δοκιμές συμβατότητας και να εντοπίσετε τι θα πρέπει να κάνετε. Σας συνιστούμε να το κάνετε νωρίς, ώστε να μπορείτε να κυκλοφορήσετε μια συμβατή ενημέρωση από το Android 12 Beta 1.”

Η έκδοση beta θα έρθει τον Μάιο, ενώ η τελική κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί για κάποια στιγμή τον Αύγουστο ή λίγο αργότερα. Οι προγραμματιστές που τρέχουν ήδη την πρώτη προεπισκόπηση του Android 12 μπορούν να πραγματοποιήσουν μια ενημέρωση over-the-air (OTA) με τη νέα κυκλοφορία.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).