Θα δούμε τον Μάιο το Fortnite στο App Store;

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι έχουν περάσει μόνο επτά μήνες από τότε που η Apple ξεκίνησε το Fortnite για το App Store και η Epic Games ξεκίνησε την αντιμονοπωλιακή της παγίδα, όμως δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ πριν παραχωρήσουν νομικά στις δικαστικές αίθουσες οι δύο πλευρές.

Σε μια νομική κατάθεση την Παρασκευή το απόγευμα, η Apple αποκάλυψε ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος Tim Cook, ο SVP Craig Federighi και ο πρώην επικεφαλής μάρκετινγκ και σημερινός προϊστάμενος του App Store  σκοπεύουν να καταθέσουν ζωντανά και αυτοπροσώπως στην αίθουσα, μεταξύ πολλών άλλων δοκιμαστικών μαρτύρων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Epic Games, Tim Sweeney και ο VP Mark Rein, θα πρέπει να είναι επίσης εκεί, καθώς και ο VP του Facebook, ένας εκ των VP της για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων του Xbox και αρκετοί διευθυντές και από τις δύο πλευρές.

Ο Schiller αναμένεται να αφιερώσει περισσότερο σε 11 ώρες εξέτασης, κάτι που έχει νόημα. Όχι μόνο ήταν υπεύθυνος για το App Store που βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης, αλλά ορισμένα από τα email και τα των υφισταμένων του έχουν τεθεί υπό έλεγχο, τόσο για αυτήν την υπόθεση όσο και κατά τη μεγάλη ακρόαση κατά της αντιμονοπωλιακής ς πέρυσι, η οποία τελείωσε με την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Δικαιοσύνης που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι “Η Apple ασκεί μονοπωλιακή δύναμη στην αγορά καταστημάτων εφαρμογών για ”.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Anastasis Vasileiadis

Οι μεταφράσεις είναι σαν τις γυναίκες. Όταν είναι ωραίες δεν είναι πιστές και όταν είναι πιστές δεν είναι ωραίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).