Τι κάνει το Bitcoin τόσο δημοφιλές;

Πριν από περίπου ένα χρόνο, το Bitcoin σημείωσε τις χειρότερες πωλήσεις στην ιστορία, με τις τιμές να φτάνουν τα 3.800 $.

Ένα χρόνο αργότερα, το Bitcoin είχε ανέβει στα ύψη με πάνω από 1.200% για να φτάσει στα πιο υψηλά επίπεδα όλων των εποχών, πολύ πάνω από τα 60.000 $, φτάνοντας το όριο του ενός τρισεκατομμυρίου δολαρίων.

Τα κρυπτονομίσματα και η blockchain συνεχίζουν να καινοτομούν στον χώρο των βιομηχανιών και θα δείτε την υιοθέτησή τους από πολλούς διαφορετικούς τομείς εντός και εκτός τεχνολογίας στο μέλλον.

Λόγοι για τους οποίους η τιμή του Bitcoin αυξάνεται τελευταία

Ο λόγος για τον οποίο βλέπουμε τα υψηλότερα νούμερα όλων των εποχών το 2021 δεν οφείλεται στην ασφάλειά του ή στον αποκεντρωμένο χαρακτήρα του, προσφέροντας στους ανθρώπους τόσο ιδιωτικότητα όσο και ασφάλεια. Ωστόσο, στις μέρες μας δεν καθοδηγείται κυρίως από εμπ λιανικής, αλλά από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Η τράπεζα juggernaut BNY αναφέρει ότι τα ψηφιακά νομίσματα είναι το μέλλον

Η BNY Mellon διαχειρίζεται περίπου 2 τρισεκατομμύρια δολάρια σε διαχείριση ψηφιακών νομισμάτων. Πρόσφατα ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να εισπράτουν Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα για λογαριασμό των πελατών τους. Η BNY Mellon αναπτύσσει μια πλατφόρμα ψηφιακής φύλαξης και διαχείρισης πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων για κρυπτονομίσματα και χρήματα. Η πρωτοβουλία ήρθε μετά από αύξηση της ζήτησης από πελάτες που αναζητούσαν μια οικονομική διέξοδο σε κρυπτονομίσματα και τεχνολογίες blockchain.

Η Tesla του Elon Musk επενδύει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε Bitcoin

Τον Ιανουάριο, η Tesla αποκάλυψε σε ένα αρχείο της στην SEC, ότι είχαν αγοράσει Bitcoin αξίας 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο λόγος πίσω από αυτή την επένδυση είναι ότι ο Αμερικανός κατασκευαστής ηλεκτρικών οχημάτων, θα αρχίσει να δέχεται το Bitcoin σαν πληρωμή για τα προϊόντα τους. Θέλουν να προσφέρουν περισσότερη ευελιξία και να μεγιστοποιήσουν την απόδοση των αποθεμάτων τους. Στο τέλος του περασμένου έτους, ο Musk είχε ήδη υποδείξει ότι η Tesla θα μπορούσε να προσθέσει το Bitcoin στους ισολογισμούς της στο εγγύς μέλλον.

Η Visa θα λειτουργήσει μελλοντικά με Bitcoin και blockchain

Η Visa αποτελούσε τον πιο ισχυρό εχθρό του Bitcoin και γενικώς του χώρου της κρυπτογράφησης στο σύνολό του.

Ωστόσο, καθώς τόσο η εξέλιξη σε βάθος χρόνου όσο και γιατί τα κρυπτονομίσματα να βλέπουν τέτοια άνθηση, η πολιτική τους έχει αλλάξει. Αντί να καταπολεμά τη μετάβαση σε ψηφιακά νομίσματα, η Visa έχει μετατραπεί σε έναν από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του Bitcoin.

Συνεργάζεται ήδη με πάνω από 30 κρυπτονομίσματα και σκοπεύει να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα λογισμικού Visa crypto μέσα στο 2021. Ο στόχος είναι να καταστούν τα cryptos περισσότερα προσβάσιμα στους υπάρχοντες τραπεζικούς πελάτες τους.

Παραμένει άγνωστο πού θα βρίσκεται η τιμή του Bitcoin στο τέλος του 2021. Αυτή τη στιγμή, η τιμή έπεσε ξανά κάτω από τα 60.000 $. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η τιμή του Bitcoin δεν θα σταθεροποιηθεί σύντομα.

Με σιγουριά μπορούμε να πούμε ότι τα κρυπτονομίσματα και ο του blockchain θα συνεχίσουν να βλέπουν άνοδο σε τομείς της ζωής μας όπου η τεχνολογία μπορεί να βελτιώσει τις συνήθειές μας στο διαδίκτυο.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Anastasis Vasileiadis

Οι μεταφράσεις είναι σαν τις γυναίκες. Όταν είναι ωραίες δεν είναι πιστές και όταν είναι πιστές δεν είναι ωραίες.

One Comment

Leave a Reply
  1. Ε δεν είναι όλες οι ωραίες γυναίκες άπιστες. Αυτές είναι οι βλαμμένες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).