HWiNFO 7: δωρεάν εφαρμογή εποπτείας του υπολογιστή σας

Το HWiNFO είναι ένα πρόγραμμα που μπορεί να σας εμφανίσει σε πραγματικό χρόνο ολοκληρωμένες πληροφορίες του επιμέρους hardware του υπολογιστή σας καθώς και πληροφορίες για την συνολική κατάσταση της “υγείας” του.

Το HWiNFO είναι μια portable (φορητή) που σημαίνει ότι μπορεί να εκκινήσει από μια εξωτερική συσκευή, χωρίς εγκατάσταση. Φυσικά διαθέτει και με πλήρη εγκατάσταση. Χθες, η υπεύθυνη για αυτό εταιρεία, κυκλοφόρησε την έκδοση 7.0 με αρκετές αλλαγές, βελτιώσεις και επιλογές παρακολούθησης, σε σχέση με την προηγούμενη  έκδοση 6. Λειτουργεί σε Windows 32/64 bit και DOS

Το HWiNFO εμφανίζει κατά την εκκίνησή του, ένα κύριο παράθυρο ανάλυσης με τα συστατικά του συστήματος σας και ένα δεύτερο παράθυρο παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο με τα βασικά συστατικά του υπολογιστή σας (system summary), όπως CPU, GPU, memory, motherboard κλπ.

Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να σας βοηθήσουν να δείτε εάν υπάρχουν ενημερώσεις υλικολογισμικού () για την έκδοση bios ή ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης για την κάρτα γραφικών. Παρόλο που δεν είναι δυνατή η αυτών μέσα από την εφαρμογή, διευκολύνεται η online εύρεση των σωστών πληροφοριών οδηγών, καθώς μπορείτε να κάνετε μια λεπτομερή αναζήτηση αυτών των ενημερώσεων.

Το κύριο παράθυρο ανάλυσης με τα συστατικά του συστήματος σας ,παραθέτει τις ομάδες υλικού στα αριστερά και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις συσκευές αυτής της ομάδας στα δεξιά. Το επίπεδο λεπτομέρειας υπερβαίνει το επίπεδο της Διαχείρισης Συσκευών των Windows και της καταχώρησης της συσκευής Bios. Έχετε την δυνατότητα να δείτε πληροφορίες των διαφόρων αισθητήρων, συμπεριλαμβανομένων των μετρήσεων θερμοκρασίας, τις τιμές της CPU, PCH, motherboard, κάρτας και σκληρού δίσκου, τις ταχύτητες των ανεμιστήρων και τις πληροφορίες για την τάση του πυρήνα.

HWiNFO

Το πρόγραμμα διαθέτει την δυνατότητα να αποθηκεύσετε μία λεπτομερή αναφορά του υλικού σας, σε διάφορες μορφές, στον τοπικό υπολογιστή.

Επίσης το HWiNFO παρακολουθεί τις μέγιστες και τις ελάχιστες τιμές για όσο διάστημα εκτελείται στο παρασκήνιο. Εύχρηστο για την αξιολόγηση των επιπέδων θερμοκρασίας ή των τάσεων με την πάροδο του χρόνου, για παράδειγμα για να διαπιστώσετε αν οι συντριβές ή τα παγώματα προκαλούνται από κρίσιμα επίπεδα θερμοκρασίας.

Το πρόγραμμα διαθέτει ειδοποιήσεις που μπορούν να ρυθμιστούν να σας ενημερώσουν εάν οι τιμές φτάσουν σε κρίσιμα επίπεδα. Το πρόγραμμα υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών ειδοποιήσεων, από την αναπαρ έως και τη λειτουργία ενός επιλεγμένου προγράμματος.

Το HWiNFO έρχεται με ένα εργαλείο συγκριτικής αξιολόγησης για τη συγκριτική αξιολόγηση της CPU, μνήμης και δίσκου. Οι προγραμματιστές έχουν συμπεριλάβει έναν αυτόματο έλεγχο για ενημερώσεις στην εφαρμογή ώστε να είναι πάντα up to date.

Συμπερασματικά.
Το HWiNFO 7.0 είναι ένα δωρεάν, σημαντικό πρόγραμμα εποπτείας του υπολογιστή σας, που τα του και οι λειτουργίες του υπερβαίνουν το αντίστοιχο πρόγραμμα Διαχείρισης Συσκευών των Windows.

Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).