Yahoo Answers κλείνει για πάντα στις 4 Μαΐου

Η Yahoo Answers, μια από τις πιο μακροχρόνιες πλατφόρμες διαδικτυακών ερωτήσεων και απαντήσεων στην ιστορία του διαδικτύου, κλείνει στις 4 Μαΐου.

Αυτή θα είναι η μέρα που ο Yahoo Answers θα αρχίσει να ανακατευθύνει στην αρχική σελίδα της Yahoo και όλα τα αρχεία της πλατφόρμας προφανώς θα πάψουν να υπάρχουν.

Η πλατφόρμα λειτουργεί από το 2005.

Η Yahoo, η οποία είναι πλέον μέλος του Media Group μετά την πώληση της εταιρείας για σχεδόν 5 δισεκατομμύρια δολάρια το 2017, ανακοίνωσε την αλλαγή στην κορυφή της αρχικής σελίδας της πλατφόρμας Yahoo Answers. Το μήνυμα συνδέεται με ένα FAQ, το οποίο περιγράφει λεπτομερώς το χρονοδιάγραμμα του τερματισμού.

Από τις 20 Απριλίου, η πλατφόρμα δεν θα δέχεται πλέον νέες υποβολές, αναφέρει το FAQ.

Οι χρήστες θα έχουν επίσης έως τις 30 Ιουνίου να ζητήσουν τα δεδομένα τους γιατί μετά από αυτή την δεν θα είναι πλέον προσβάσιμα.

Τα δεδομένα αυτά συμπεριλαμβάνουν “όλο το περιεχόμενο που δημιουργείται από τον χρήστη, συμπεριλαμβανομένης της λίστας Ερωτήσεων, της λίστας απαντήσεων, και οποιωνδήποτε εικόνων”, αναφέρει η Yahoo, αλλά “δεν θα μπορείτε να κατεβάσετε περιεχόμενο, ερωτήσεις ή απαντήσεις άλλων χρηστών.”

Ένα μήνυμα που στάλθηκε σε ενεργά μέλη του Yahoo Answers παρέχει λίγο περισσότερες λεπτομέρειες για το γιατί η εταιρεία κλείνει την πλατφόρμα. Σε αυτούς τους λόγους αναφέρει ότι “έχει γίνει λιγότερο δημοφιλής με την πάροδο των ετών” και ότι αποφάσισαν να “επικεντρωθούν σε προϊόντα που εξυπηρετούν τα μέλη μας”.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).