Hasbro Optimus Prime μεταμορφώνεται μόνο του

Το καλύτερο ενός παιχνιδιού Transformers είναι… φυσικά η μεταμόρφωση. Το χειρότερο είναι ότι μέχρι χθες θα έπρεπε να το κάνετε με το χέρι.

Το τελευταίο παιχνίδι της θα λύσει αυτό το πρόβλημα αλλά κοστίζει. Για “μόλις” 700 δολάρια, μπορείτε να αποκτήσετε ένα Optimus Prime που μεταμορφώνεται μόνο του και λαμβάνει φωνητικές εντολές.

Τα Transformers έρχονται σε μία από τις δύο γεύσεις: Ή είναι πολύ απλό και μοιάζει ελάχιστα με το αρχικό ή τόσο απίστευτα περίπλοκο θα το αφήσετε στην κούτα του.

Χάρη στη δύναμη της ρομποτικής, το νέο Optimus Prime “μετατρέπεται” για εσάς. Η Hasbro συνεργάστηκε με την Robosen Robotics (η οποία έχει ήδη φτιάξει τύπου ) για την κατασκευή του Optimus Prime.

Διαθέτει περίπου 5.000 εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένων 27 πατενταρισμένων σερβοκινητήρων και 60 συνδεδεμένων microchip για να επιτύχετε το αποτέλεσμα.

Μπορεί να ενεργοποιηθεί με φωνή και υπάρχουν πολλές εντολές. Όταν το Prime είναι σε φορτηγού, μπορείτε να του ζητήσετε να προχωρήσει και θα απομακρυνθεί. Ο Peter Cullen (η πραγματική φωνή του Optimus Prime) δάνεισε τη φωνή του και στο παιχνίδι.

Βέβαια θα πρέπει να περιμένετε λίγο για να αποκτήσετε αυτό το περίπλοκο Optimus Prime, αν φυσικά θέλετε να διαθέσετε 700 δολάρια.

Μπορείτε να το προπαραγγείλετε τώρα από τον ιστότοπο της Hasbro Pulse και η εκτιμώμενη ημερομηνία αποστολής είναι η 2α Αυγούστου του 2021.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).