Νέος επεξεργαστής βίντεο για το Google Photos

Πριν από λίγους μήνες, η Google δήλωσε ότι ένας νέος επεξεργαστής βίντεο έρχεται στην υπηρεσία Google Photos.

Ορισμένοι χρήστες άρχισαν να βλέπουν το νέο από τον Μάρτιο, αλλά τώρα κυκλοφορεί για όλους τους χρήστες του Google Photos στο .

Εάν σας αρέσει να γρέφετε βίντεο στο Android το νέο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο για το Google Photos είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Το αρχικό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο του Google Photos επέτρεπε στους χρήστες να σταθεροποιούν, να περιστρέφουν και να κόβουν τα βίντεό τους. Ο νέος editor ωστόσο, είναι πολύ πιο ισχυρός.

Με το νέο πρόγραμμα επεξεργασίας, θα έχετε εκτεταμένες επιλογές περικοπής, διόρθωση του ορίζοντα και αφαίρεση ήχου. Η Google πρόσθεσε επιπλέον και μια σειρά εργαλείων διόρθωσης χρωμάτων στον επεξεργαστή βίντεο. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα, την αντίθεση, το λευκό σημείο, τη ζεστασιά, την απόχρωση, το χρώμα του δέρματος, και πολλά άλλα.

Εάν είστε συνηθισμένοι στο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων Google Photos, θα βρείτε πολύ οικείο το νέο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο.

Το μόνο που δεν μπορεί να κάνει ο νέος και βελτιωμένος επεξεργαστής βίντεο είναι να συνδυάσει κλιπ για να δημιουργήσει ταινίες. Αν θέλετε να συνδυάσετε πολλά κλιπ για να δημιουργήσετε πιο περίπλοκα βίντεο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποιο πιο παραδοσιακό επεξεργαστή βίντεο όπως το Premiere Pro.

Ο νέος επεξεργαστής κυκλοφορεί ήδη για πολλές συσκευές με Android. Δεν περιορίζεται μόνο σε χρήστες με συσκευές Pixel, οπότε αν έχετε τηλέφωνο Android, θα πρέπει να μπορείτε να ενημερώσετε σύντομα.

Εάν δεν το βλέπετε ακόμα στη σας, θα πρέπει να είστε υπομονετικοί, καθώς η Google φαίνεται να κάνει μια σταδιακή διάθεση. Ωστόσο, μπορείτε να προσπαθήσετε να επιβάλετε την στη συσκευή σας, κατεβάζοντας την τελευταία έκδοση από το Google Play, αλλά αυτό δεν λειτουργεί πάντα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).