Windows 10 Patch Tuesday Απριλίου 2021

Η Microsoft κυκλοφόρησε νέες αθροιστικές ενημερώσεις των Windows 10 στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του Patch Tuesday Απριλίου 2021.

Περιττό να αναφέρουμε, ότι αφού αυτές οι ενημερώσεις εμφανίζονται στο Patch Tuesday, η εστίαση τους επικεντρώνεται κυρίως σε επιδιορθώσεις ασφαλείας, καθώς η Microsoft τις για την επίλυση κενών ασφαλείας στο λειτουργικό σύστημα και σε άλλα software.

Όλες οι εκδόσεις των Windows 10 λαμβάνουν αθροιστικές ενημερώσεις, αν εξακολουθούν να υποστηρίζονται από την .

Η πλήρης λίστα των αθροιστικών ενημερώσεων που κυκλοφορούν αυτόν τον μήνα είναι η παρακάτω:

Εκτός από τις νέες αθροιστικές ενημερώσεις που κυκλοφορούν ήδη, θα πρέπει να γνωρίζετε και μια προειδοποίηση που δημοσίευσε η Microsoft για το τέλος της υποστήριξης των Windows 10 της έκδοσης 1909.

Αυτή η συγκεκριμένη έκδοση θα φτάσει στο τέλος υποστήριξης τον επόμενο μήνα, οπότε όσοι την τρέχουν έχουν λιγότερο από ένα μήνα για αναβάθμιση, εκτός εάν αν τρέχουν κάποιο SKU Enterprise, Education και IoT Enterprise.

“Τα Windows 10, της έκδοσης 1909 θα φτάσουν στο τέλος υποστήριξης στις 11 Μαΐου του 2021 για συσκευές με εκδόσεις Home, Pro, Pro for Workstation και Server SAC. Μετά τις 11 Μαΐου 2021, αυτές οι συσκευές δεν θα λαμβάνουν πλέον μηνιαίες ενημερώσεις ασφάλειας και που θα περιέχουν προστασία για τις τελευταίες απειλές ασφαλείας. Για να συνεχίσετε να λαμβάνετε ενημερώσεις ασφαλείας και ποιότητας, η Microsoft συνιστά την ενημέρωση στην πιο πρόσφατη έκδοση των Windows 10”, αναφέρει η Microsoft.

Οι αθροιστικές ενημερώσεις των Windows 10 είναι διαθέσιμες μέσω του .

Καλή τύχη!

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

4 Comments

Leave a Reply
  1. Με σώσατε δεν το έκανα εγκατάσταση μέχρι να ακούσω ότι φτιάξανε το σφάλμα τους

  2. Windows 10 version 2004 and 20H2 — KB5001330 (OS Builds 19041.928 and 19042.928 για αυτη την ενημερωση αναφερθηκα λιγο στο 1ο σχολιο μου

  3. Mονο εγω εχω τεραστία προβλήματα με την ενημερωση του απριλιου που κυκλοφόρησε την τριτη?Πολλες απο τις εφαρμογες απ το microsoft store δεν λειτουργουν επισης δεν μου ανοιγει καν το microsoft store,επισης ολα τα προσθετα προγραματα βοηθειας μου βγαζουν οτι υπαρχει μη αναμενομενο σφαλμα και δεν προχωρουν,και σημερα με δυσκολια εκανα Update τον edge.Και σιγουρα θα υπαρχουν και αλλα προβληματα που ακομα δεν εχω εντοπισει.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).