Edge for Android κυκλοφόρησε η πρώτη έκδοση

Η Microsoft κυκλοφόρησε σήμερα το για Android. Οι χρήστες συσκευών με το της Google που θέλουν να δοκιμάσουν τον Edge για Android μπορούν να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν την dev έκδοση από το Google Play.

Ο Microsoft Edge για Android είναι συμβατός με Android 5.0 και νεότερες εκδόσεις. Βασίζεται στην τελευταία έκδοση του Chromium.

Η περιγραφή της Microsoft στο Play Store αποκαλύπτει ότι σκοπεύει να κυκλοφορεί καθημερινές ενημερώσεις.

Θέλετε να είστε από τους πρώτους που θα κάνουν προεπισκόπηση για το τι νέο υπάρχει; Τα κανάλια προεπισκόπησης του Microsoft Edge είναι πλέον διαθέσιμα για κινητά! Αυτό είναι το κανάλι Microsoft Edge Canary για Android. Το Canary θα κυκλοφορεί καθημερινά για να σας ενημερώνει για την πρόοδό μας. Τα σχόλιά σας είναι αυτά που μας βοηθούν να βελτιώσουμε, οπότε κατεβάστε την εφαρμογή τώρα και πείτε μας τη γνώμη σας.

Το πρόγραμμα περιήγησης για κινητά εμφανίζει προτροπές κατά την πρώτη εκκίνηση. Το πιο σημαντικό που θα πρέπει να προσέξετε είναι μια προτροπή συλλογής δεδομένων που δεν είναι επιλεγμένη από προεπιλογή, αλλά και μια επιλογή προσθήκης λογαριασμού της Microsoft για συγχρονισμό

Το πρόγραμμα περιήγησης ανοίγει τη σελίδα καρτέλας από προεπιλογή. Περιέχει μερικούς συνδέσμους προς δημοφιλείς προορισμούς, π.χ. Wikipedia, Facebook, BBC και Amazon, και ένα πεδίο αναζήτησης για την εκτέλεση αναζητήσεων στο Bing.

Η σχεδίαση είναι διαφορετική από αυτή του Chromium και του Google . Ο Edge εμφανίζει ένα εικονίδιο λογαριασμού στην επάνω αριστερή γωνία και την επιλογή προσαρμογής της νέας καρτέλας στην επάνω δεξιά γωνία.

Ο Microsoft Edge Canary είναι το πρώτο βήμα για την έναρξη του νέου προγράμματος περιήγησης στην πλατφόρμα Android της Google. Η Microsoft δεν έχει αποκαλύψει πότε σκοπεύει να κυκλοφορήσει την πρώτη σταθερή έκδοση για Android.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).