Zorin OS 16 για αντικατάσταση των Windows

Οι προγραμματιστές του Zorin OS ανακοίνωσαν σήμερα την κυκλοφορία της ς Zorin OS 16 Beta, μιας έκδοσης που χρησιμοποιεί το Xfce DE, και είναι βελτιστοποιημένη για να τρέχει ταχύτερα από τα Windows σε πολύ παλιούς υπολογιστές.

Βασίζεται στο τελευταίο long-term supported Ubuntu 20.04 της Canonical. Το Zorin ΟS 16 τρέχει με τον της έκδοσης 5.8 την ίδια έκδοση όπως στο Ubuntu 20.04.

Εκτός από την καλύτερη απόδοση, τη σταθερότητα και τις βελτιώσεις ασφαλείας, παρέχει υποστήριξη για περισσότερο hardware, όπως οι επεξεργαστές Core της 11ης γενιάς της Intel που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, τους επερχόμενους επεξεργαστές AMD , GPU και άλλων περιφερειακών. Αυτό σημαίνει ότι το λειτουργικό σύστημα Zorin θα λειτουργεί με περισσότερους υπολογιστές και συσκευές.

Η τελευταία έκδοση του project Zorin OS 16 όπως αναφέραμε παρέχει ενημερωμένη συμβατότητα hardware, και ενημερωμένο λογισμικό για σε συσκευές με Android, αλλά και μια ενημερωμένη έκδοση του .

Το Zorin OS 16 υποστηρίζει out of the box τις υπηρεσίες Snap, Flatpak και Flathub κάτι που θα διευκολύνει την εγκατάσταση εφαρμογών. Φοράει την σειρά του Linux 5.0 kernel και φέρνει όλες τις τελευταίες ενημερώσεις και ασφάλειας του Ubuntu 20.04 LTS.

Zorin OS Education

Για νέα computers
( desktop based on Gnome)Zorin OS Education Lite

http://downloads.sourceforge.net/zorin-os/Zorin-OS-16-Core-Beta-64-bit.iso

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

One Comment

Leave a Reply
  1. Hi, please have a look on RoshanOS. It’s very useful for newcomers due to out of the box experience & welcome doc. You may download it from the SourceForge, view the first look video on YouTube, and check the live demo on the DistroTest.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).