Edge Surf από σήμερα και σε άλλους browsers

Edge Surf: Έπεσε το internet; Δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ιστοσελίδες με το Google Chrome, για να παίξετε το ενσωματωμένο παιχνίδι Dino να περάσετε την ώρα σας;


Ο Microsoft Edge, διαθέτει ένα παρόμοιο παιχνίδι, που είναι πολύ πιο ενδιαφέρον και συναρπαστικό. Αυτό το παιχνίδι ονομάζεται Surf και είναι διαθέσιμο όχι μόνο όταν το ς δεν μπορεί να φορτώσει μια ιστοσελίδα. Μπορείτε να ξεκινήσετε το Surf ανοίγοντας την εσωτερική URL edge://surf στο νέο πρόγραμμα περιήγησης της Microsoft. Από σήμερα μάλιστα οι χρήστες μπορούν να το παίξουν στο Chrome ή σε οποιοδήποτε άλλο σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης.

Το παιχνίδι Surf, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σαν Easter Egg, είναι ένα απλό παιχνίδι που πρέπει να αποφύγετε εμπόδια. Υπάρχουν krakens για να σας κάνουν να χτυπήσετε και καρδιές που πρέπει να συλλέξετε για να επεκτείνετε το χρονικό όριο του παιχνιδιού. Υπάρχουν φυσικά και αρκετά bonus και game modes.

Για να παίξετε για το παιχνίδι Edge Surf σε άλλο πρόγραμμα περιήγησης, μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο του Microsoft Edge χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η νέα έχει ορισμένους περιορισμούς σε σύγκριση με τη ενσωματωμένη στον Microsoft Edge. Υπάρχουν λιγότερα game modes, χωρίς σύστημα υψηλής βαθμολογίας και χωρίς Easter Egg. Επίσης, μπορείτε τώρα να έχετε επιπλέον πόντους Microsoft Rewards παίζοντας το ενσωματωμένο παιχνίδι Surf στον Edge.

Η Microsoft παρουσίασε το παιχνίδι Surf το 2020, πριν αποκαλύψει το νέο για το πρόγραμμα περιήγησης. Στην πραγματικότητα, η εταιρεία έκρυψε το λογότυπο στο παιχνίδι και οι χρήστες έπρεπε να ανακαλύψουν το Easter Egg παίζοντας Surf στον Microsoft Edge.

Σε πολλούς άρεσε το παιχνίδι τόσο πολύ που η Microsoft αποφάσισε να το διαθέσει και σε άλλα προγράμματα περιήγησης εκτός από τον .

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).