DeepHN : Μηχανή αναζήτησης hacking γεγονότων

Το είναι ένας δωρεάν ιστότοπος, όπου μπορείτε να βρείτε μία τεράστια βάση με γεγονότα από το διεθνές hacking.

Το DeepHN περιέχει περίπου 30 δημοσιεύσεις Hacker News και συνδεδεμένες ιστοσελίδες. Προσφέρει ένα πλαίσιο αναζήτησης με επιλογές φιλτραρίσματος και μπορείτε να αναζητήσετε μια παλιά δημοσίευση για κάποιο hack.

Τα αποτελέσματα αναζήτησης είναι άμεσα. Χωρίς καθυστερήσεις μπορείτε να δείτε την περίληψη κάθε είδησης για κάθε αποτέλεσμα της αναζήτησης. Επιπλέον η οθόνη του DeepHN εμφανίζει κάποιες άλλες επιλογές, όπως αναζήτηση σχολίων και αναζήτηση ιστοριών με φιλτράρισμα τομέα.

Το DeepHN διαθέτει δεδομένα από το 2007 έως το 2021. Μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε αναζήτηση με λέξεις-κλειδιά σε ένα συγκεκριμένο εύρος ημερομηνιών. Γενικά, είναι ένας από τους απλούστερους ιστότοπους στο Διαδίκτυο, όπου μπορείτε να διαβάσετε μερικά υψηλής ποιότητας άρθρα και δημοσιεύσεις που υποβάλλονται από διάφορα άτομα. Οι αναρτήσεις είναι συνήθως σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους, αλλά είναι πολύ χρήσιμοι για το απλό κοινό, για προγραμματιστές, για σχεδιαστές και άλλα άτομα.

Υπάρχουν και άλλες μηχανές αναζήτησης που υποστηρίζουν δημοσιεύσεις για hacking, όπως το Algolia, αλλά το DeepHN εδώ είναι κάτι νέο, γρήγορο, αποτελεσματικό και αυτό που χρειάζονται οι περισσότεροι άνθρωποι. Έχει πολύ ωραίο περιβάλλον εργασίας χρήστη και δεν απαιτείται εγγραφή για να το χρησιμοποιήσετε.

Αν ψάχνετε μία είδηση για hack τότε θα σας αρέσει αυτή η νέα ισχυρή μηχανή αναζήτησης. Η είναι πολύ απλή και απλή και τα αποτελέσματα άμεσα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.083 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).