Επίλυση μαθηματικών εξισώσεων με το Edge

Η “Επίλυση Μαθηματικών” (Math Solver) είναι ένα νέο που προστέθηκε στο Microsoft Edge που σας επιτρέπει να επιλύσετε μαθηματικές εξισώσεις.

Σας επιτρέπει να επιλέξετε μια εξίσωση από τον ιστό χρησιμοποιώντας ένα ορθογώνιο εργαλείο αποκοπής και στη συνέχεια να το επιλύσετε στο διαδίκτυο. Ή μπορείτε απλά να πληκτρολογήσετε την εξίσωση. Το αποτέλεσμα σας δείχνει όλα τα βήματα της λύσης καθώς και μερικούς χρήσιμους πόρους. Δηλαδή ανοίγει μια πλευρική γραμμή στο τρέχον παράθυρο, όπου και εμφανίζει τη λύση της εξίσωσης. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία.

Η Επίλυση είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για μαθητές γυμνασίου. Χρησιμοποιεί την ηλεκτρονική έκδοση του Math Solver για την επίλυση εξισώσεων. Το Math Solver έχει και ένα εργαλείο για κινητά τηλέφωνα που πλέον μπορείτε να το δουλέψετε μέσα από το Edge. Λειτουργεί άψογα και η τεχνική OCR που χρησιμοποιεί για τον προσδιορισμό της εξίσωσης. Με ελάχιστη παρέμβαση, μπορεί να παράγει ακριβή αποτελέσματα και μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε ή να λύσετε μαθηματικά Γυμνασίου.

Προς το παρόν, μπορείτε να δοκιμάσετε το νέο εργαλείο Math Solver του Edge στο Canary build. Αυτή η δυνατότητα δεν είναι διαθέσιμη από προ σε όλους τους χρήστες. Έτσι, εάν το Canary build το έχει, τότε μπορείτε να το ενεργοποιήσετε ως εξής.

Βήμα 1 : Ανοίξτε το Edge Settings κάνοντας στο εικονίδιο με τις 3 κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία.
Βήμα 2 : Μεταβείτε στην ενότητα “Εμφάνιση”. Ενεργοποιήστε την επιλογή “Εμφάνιση κουμπιού Επίλυση Μαθηματικών”.

Βήμα 3 : Θα βρείτε το εικονίδιο Math Solver στη γραμμή εργαλείων Edge και μοιάζει με αυτό.

Τώρα, έχετε ενεργοποιήσει με επιτυχία και το Math Solver και ήρθε η ώρα να το χρησιμοποιήσετε. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να μεταβείτε μόνο σε μια ιστοσελίδα που έχει κάποια εξίσωση μαθηματικών. Μετά από αυτό, απλώς κάντε κλικ στο εικονίδιο του Math Solver και, στη συνέχεια, επιλέξτε την εξίσωση.

Στη συνέχεια, θα επεξεργαστεί τη ληφθείσα εξίσωση και θα την λύσει για εσάς. Μπορείτε να δείτε τη λύση βήμα προς βήμα στην πλευρική γραμμή. Όχι μόνο αυτό, αλλά ενοποιεί επίσης σχετικούς πόρους και βίντεο στην εξίσωση που επιλέξατε στην ίδια πλευρική γραμμή. Σας δείχνει μέχρι και την προσωρινή διεύθυνση URL που έχει την λύση του προβλήματός σας.

Αυτό είναι, Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το απλό και πολύ χρήσιμο εργαλείο του Microsoft Edge. Δεν είμαστε σίγουροι πότε θα φτάσει στη σταθερή έκδοση, αλλά στοιχηματίζουμε ότι θα είναι ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό για τα σχολεία.

Αν πάλι δε θέλετε να περιμένετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Math Solver της Microsoft διαδικτυακά μέσα από οποιοδήποτε browser ακολουθώντας αυτή την διεύθυνση.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).