Manage Wireless Networks της Nirsoft δωρεάν για τα Windows

Το Manage Wireless Networks (ManageWirelessNetworks) είναι μια νέα δωρεάν και φορητή εφαρμογή για συσκευές που τρέχουν με Windows για τη διαχείριση ασύρματων δικτύων. Η νέα εφαρμογή της Nirsoft εμφανίζει όλα τα γνωστά προφίλ υ δικτύου, δηλαδή όλα όσα έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν, και την διεπαφή τους κατά την διάρκεια της κυκλοφορίας.

wifi blue

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, μεταξύ άλλων, για να διαγράψετε προφίλ ασύρματου δικτύου που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ξανά.

Όσον αφορά τη συμβατότητα, το ManageWirelessNetworks υποστηρίζει όλες τις εκδόσεις των Windows από τα Windows Vista και μετά, σε εκδόσεις και 64-bit του λειτουργικού συστήματος.

Κάθε ασύρματο προφίλ εμφανίζει το όνομα του προφίλ και το SSID, που χρησιμοποιούνταν για την αναγνώριση, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες ασφαλείας, τους χρόνους δημιουργίας και άλλα. Ο τύπος ς αποκαλύπτει εάν οι προσπάθειες ς είναι (ή ήταν) αυτόματες ή μη αυτόματες.

managewirelessnetworks

Manage Wireless Networks Ένα δεξί κλικ σε ένα προφίλ εμφανίζει μια λίστα επιλογών:

  • Αλλάξτε το SSID ή το όνομα προφίλ – το τελευταίο μπορεί να είναι χρήσιμο για να προσθέσετε ένα όνομα πιο περιγραφικό και ευκολότερο να αναγνωριστεί.
  • Αλλαγή της λειτουργίας σύνδεσης – αυτόματη ή χειροκίνητη.
  • Ορίστε την κρυπτογράφηση του ς.
  • Αντιγράψτε ένα προφίλ ή αντιγράψτε το σε άλλο προφίλ δικτύου.
  • Αλλάξτε τη θέση του προφίλ

Δεν θα βρείτε κάποια επιλογή διαγραφής στο . Η διαγραφή είναι διαθέσιμη στην κορυφή της κύριας γραμμής εργαλείων. Απλώς επιλέξτε ένα ή περισσότερα προφίλ δικτύου και πατήστε το κουμπί διαγραφής (απαιτείται επιβεβαίωση). Οι θέσεις των υπόλοιπων προφίλ προσαρμόζονται αυτόματα όταν διαγράφονται κάποια προφίλ.

Τα προφίλ μπορούν να αποθηκευτούν και μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε αναφορές, μια τυπική λειτουργία σχεδόν όλων των εφαρμογών της Nirsoft. Διαθέτει της γραμμής , αλλά μόνο για την αποθήκευση των προφίλ ασύρματου δικτύου σε έναν από τους υποστηριζόμενους τύπους αρχείων εξαγωγής, π.χ. xml, html ή json.

Το ManageWirelessNetworks είναι ένα εύχρηστο πρόγραμμα για μια γρήγορη επισκόπηση όλων των αποθηκευμένων προφίλ ασύρματου δικτύου σε υπολογιστές με Windows. Είναι εξαιρετικό για τη διαγραφή παλαιών προφίλ στο και την αλλαγή ονομάτων προφίλ για καλύτερη αναγνώριση.

Κατεβάστε την εφαρμογή

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.
windows

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).