23-χρονος θα δουλέψει στην Microsoft με ετήσιες αποδοχές 180.000 δολαριών

Η συνεχίζει να “στρατολογεί” νέα ταλέντα από όλο τον κόσμο. Σήμερα ανακοινώθηκε η απόκτηση ενός νέου ταλέντου από την εταιρεία. 

microsoft


Ο 23-χρονος Priyanshu Kumar Jha θα εργαστεί για την Microsoft από την επόμενη εβδομάδα. Η αμοιβή που συμφώνησε με την εταιρεία είναι αρκετά ικανοποιητική αφού φτάνει τα  180.000 δολάρια τον χρόνο, σύμφωνα με την Times of India.

Ο Priyanshu Kumar Jha, ενώ βρισκόταν ακόμα στο σχολείο ήταν βοηθός του Ινδικού Οργανισμού Διαστημικής Έρευνας Ahmedabad.  Στην Microsoft θα εργαστεί σαν τεχνικός του .

Ο Priyanshu κατάφερε να περάσει έξι διαφορετικές συνεντεύξεις από υψηλά στελέχη της Microsoft και η κάθε συνέντευξη διαρκούσε περίπου έξι ώρες.

“Σαν φοιτητής του Πολυτεχνείου, πάντα φιλοδοξούσα να εργαστώ για τη Microsoft κάποια στιγμή στην καριέρα μου“, ανάφερε ο Priyanshu. “Αλλά να είναι η πρώτη μου δουλειά, σε αυτή την ηλικία, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Έπρεπε να εργαστώ παραπάνω για να μπορέσω να ανταγωνιστώ τους συναδέλφους μου στις συνεντεύξεις, οι οποίοι είχαν τουλάχιστον δύο χρόνια εργασιακής εμπειρίας. Ήμουν ο μόνος χωρίς εργασιακή εμπειρία, αλλά η κορυφαία βαθμολογία μου, μου έδωσε ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων.

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).