Διαθέσιμο σε 50 περιοχές της Ελλάδας το δικτύο 4G της Cosmote

Cosmote 4gΣχεδόν ο μισός πληθυσμός της χώρας μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο δίκτυο τέταρτης γενιάς της Cosmote. H κάλυψη του δικτύου 4G/LTE της εταιρείας ανέρχεται σε 46%, ανακοίνωσε το δίκτυο. Μάλιστα, η εταιρεία υποστηρίζει ότι η κάλυψη του δικού της δικτύου LTE είναι υπερδιπλάσια σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η πρόσβαση στο δίκτυο 4G της Cosmote ενεργοποιείται δωρεάν έως την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου 2013.

Μια υπηρεσία που υπόσχεται να κάνει πραγματικότητα την χρήση των απαιτητικών εφαρμογών με multimedia, την συμμετοχή σε βιντεοδιασκέψεις με ποιότητα HD και την μετάδοση περιεχομένου με τεχνολογία ροής (HD streaming) σε συσκευές 4G, είναι διαθέσιμη σε 50 περιοχές στην Ελλάδα, όπως καταγράφονται στον χάρτη που δημιούργησε η Cosmote.
Η πρώτη παρουσίαση του δικτύου 4G της Cosmote έγινε το καλοκαίρι του 2012 και η υπηρεσία έγινε εμπορικά διαθέσιμη τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους. Μέσα σε λίγους μήνες, το δίκτυο καλύπτει την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, και μεγάλες πόλεις της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, αλλά και πολλούς άλλους δημοφιλείς προορισμούς:

  Πάτοι παπουτσιών ανιχνεύουν νάρκες

in

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

85  +    =  89

Previous Story

Νέο Ashampoo Movie Studio version 1.0.1

Next Story

Δείτε το νέο Nexus tablet 7 της Google πριν την επίσημη παρουσίαση