Τα Android καλύτερα από τα iPhone σε έρευνα ικανοποίησης πελατών

Οι συσκευές της είναι διαβόητες για την ικανοποίηση των πελατών της και η εταιρία φαίνεται να κυριαρχεί αρκετά χρόνια τώρα. Όμως αυτή η κυριαρχία έχει αρχίσει να χάνεται. Τα smartphones γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, και πρόσφατα τέσσερα από αυτά κατατάσσονται σε καλύτερη θέση στις ΗΠΑ από ό, τι το 5 της Apple.

android

Η εταιρεία ερευνών Research OnDevice πραγματοποίησε μια μελέτη ικανοποίησης συσκευών με δημοσκοπήσεις σε 320.000 χρήστες κινητών και tablets από έξι χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιαπωνία και την Ινδονησία. Ωστόσο, τα πιο εκπληκτικά προήλθαν από τις ΗΠΑ, όπου 93.825 χρήστες κινητών ρωτήθηκαν πόσο ικανοποιημένοι ήταν με τη συσκευή τους, αναφέρει το TNW.

Εδώ είναι τα αποτελέσματα:

research

Όπως μπορείτε να δείτε, οι χρήστες κινητών στις ΗΠΑ είναι πολύ ικανοποιημένοι με τη συσκευή Motorola Atrix HD. Αυτό αποτελεί έκπληξη, αλλά θα μπορούσε να είναι μια ένδειξη ότι τα smartphones γίνονται “αρκετά ποιοτικά” για τους περισσότερους χρήστες.

  Οι Έλληνες ερευνητές που έσπασαν την Intel

Η έρευνα από την OnDevice διαπίστωσε αυτό που ήδη γνωρίζουμε ότι οι συσκευές με Android έρχονται με αρκετά χαμηλές τιμές.
Αυτό σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι αγοράζουν ένα ολοκαίνουριο Android smartphone στην ίδια τιμή που κοστίζει ένα iPhone 4,που κοστίζει λιγότερο γιατί είναι δύο γενιές πίσω από το iPhone 5. Τελευταία αλλά και πάλι υψηλότερα από το iPhone κατατάσσονται το Motorola Razr Μ (8,5), Rezound HTC 4G (8.32), και το Samsung 2 (8,26).

Παρά το γεγονός αυτό, η Apple εξακολουθεί να κατέχει την πρώτη θέση στις ΗΠΑ, σε συνολικό επίπεδο, ακολουθείται στενά από το Nexus. Συνολικά σε όλες τις ΗΠΑ στην πρώτη πεντάδα, ήταν η Motorola, η HTC και η Nokia. Η Samsung ήταν στην 13η θέση, ακόμη πιο κάτω και από το BlackBerry.

Αυτό δείχνει ότι πλέον μιλάμε για ένα παιχνίδι αριθμών: οι κατασκευαστές που κάνουν λιγότερες αλλά καλύτερες αναμφισβήτητα συσκευές κατατάσσονται σε υψηλότερη θέση από ό, τι οι εταιρείες που κάνουν μια μεγάλη ποικιλία και σε διάφορα επίπεδα ποιότητας.

  Pwn2Own 2017: Hacked Edge, Ubuntu, Safari, Windows, Firefox, MacOS

Μπορείτε να δείτε τα πλήρη αποτελέσματα για τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο σε αυτό το ενσωματωμένο έγγραφο:

 

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


8  +  2  =