Οι Anonymous ανακοίνωσαν την #OpPetrol

anonymousΜία ομάδα , πιθανότατα μουσουλμάνοι, έχουν δημοσιεύσει ένα δήλωση για την ανακοίνωση της έναρξη της νέας επιχείρησης OpPetrol που θα ξεκινήσει στις 20 Ιουνίου, .

Η επιχείρηση θα διεξαχθεί σε πολλές χώρες που οι κυβερνήσεις τους αδικούν, κατά την άποψη των , πετρελαιοπαραγωγικές χώρες.

Στην λίστα των στόχων περιλαμβάνονται οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Αγγλία, το Ισραήλ, η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας, η Κίνα, η Ιταλία, η Γαλλία, η Ρωσία, η Γερμανία και τις κυβερνήσεις του Κουβέιτ και του Κατάρ.

 

 

«Υπερασπιζόμαστε την αξιοπρέπειά μας και την αξιοπρέπεια όλων των φυλών, ακόμη και αν δεν είναι μουσουλμάνοι. Δεν είμαστε ρατσιστές. Μπορείτε να μας καλέσετε ότι θέλετε, Τζιχάντ ή “τρομοκράτες”, αλλά οι πραγματικοί τρομοκράτες ξέρουν ποιοι είναι, όπως ξέρουμε και εμείς, αναφέρουν οι hackers.

“Είναι οι δολοφόνοι των αθώων, οι κλέφτες της γης, της αξιοπρέπειας, των δικαιωμάτων και των πόρων. Δημιούργησαν τις βόμβες, τα αεροσκάφη χωρίς χειριστές, καθώς και τεχνολογίες παρακολούθησης για να κλέψουν όλα αυτά που είναι ιερά για εμάς.”

  Γιατί δεν πρέπει να μοιράζεστε συνδέσεις στο Facebook

Το Hackers News Bulletin αναφέρει ότι ήδη οι hackers έχουν διαρρεύσει διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συναφείς κωδικούς πρόσβασης που φέρεται να ανήκουν σε κυβερνητικούς αξιωματούχους της Σαουδικής Αραβίας.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


82  +    =  91