Η Radionomy αγόρασε την εφαρμογή Winamp και την υπηρεσία της Shoutcast

Πριν από λίγο καιρό είχαμε δημοσιεύσει ότι η Radionomy θα εξαγοράσει την εφαρμογή Winamp και την υπηρεσία της Shoutcast. Σήμερα η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα ότι κατέληξε σε συμφωνία με την οπότε η αγαπημένη μας εφαρμογή θα συνεχίσει να κυκλοφορεί.

Winamp

Η AOL είχε προγραμματιστεί αρχικά να σταματήσει την κυκλοφορία της εφαρμογής Winamp καθώς και των υπηρεσιών που την συνόδευαν την 20η Δεκεμβρίου 2013, αλλά σύμφωνα με φήμες που διέρρευσαν στα τέλη του 2013, η εταιρεία είχε διαπραγματεύσεις με διάφορους επενδυτές για μια πιθανή συμφωνία πώλησης του multimedia player.

Η online ραδιοφωνική υπηρεσία από το Βέλγιο, Radionomy επιβεβαίωσε ότι αγόρασε την Winamp και το Shoutcast, τα οποία θα χρησιμοποιήσει για να αυξήσει την παρουσία της στις Ηνωμένες Πολιτείες.

“Η εφαρμογή Winamp είναι ένας κορυφαίος ανεξάρτητος player που δίνει σε εκατομμύρια κόσμο το καλύτερο σε λειτουργικότητα player που διατίθενται”, δήλωσε ο Alexandre Saboundjian, Διευθύνων Σύμβουλος του Radionomy Group. “Ο ρόλος είναι σαφής στην μελλοντική εξέλιξη των ηλεκτρονικών μέσων μαζικής ενημέρωσης – σχεδιάζουμε να κάνουμε τον player παρών παντού, να αναπτύξουμε νέες λειτουργίες για pc, κινητά, συστήματα του αυτοκινήτου, και συνδεδεμένες συσκευές σε όλες τις άλλες πλατφόρμες.”

Η AOL δεν έχει σχολιάσει την απόφασή της να πουλήσει την Winamp.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).