Η Apple ζήτησε πληροφορίες από την Swatch σχετικά με τη δημιουργία μπαταριών, πιθανώς για το iWatch

iwatch1

Δεν έχουν πεισθεί όλοι ότι το iWatch της Apple θα είναι επιτυχία, και μέσα σε αυτούς μπορείτε να προσθέσετε και τον CEO της , Nick Hayek.

O Hayek λέει ότι δεν πιστεύει πως το iWatch θα είναι μια επαναστατική , διότι ο καρπός του χεριού δεν μπορεί αντέξει μια αρκετά μεγάλη ώστε να μπορεί κάποιος να τη χρησιμοποιήσει. Παρά όμως τα λόγια του Hayek για το iWatch, η Apple έχει επικοινωνήσει αρκετές φορές μαζί του για να τον ρωτήσει σχετικά με τα υλικά και τις μπαταρίες των ρολογιών.

Σε πρόσφατο δελτίο τύπου, ο Hayek είπε ότι η Apple και Swatch μιλάνε αρκετά χρόνια πλέον και μέσα στα θέματα που έχουν συζητήσει είναι και η ανάπτυξη μιας τεχνολογίας η οποία θα επιτρέπει την φόρτιση της ς μέσω κίνησης.

Ωστόσο, ακόμα και αν η Apple χρησιμοποιήσει e-ink οθόνη για το iWatch, μια μπαταρία που θα φορτίζονταν από την κίνηση δεν θα μπορούσε να παράγει αρκετή ενέργεια ώστε να κρατάει το iWatch χωρίς να χρειάζονται συχνές φορτίσεις. Όποτε αν οι μηχανικοί της Apple δεν έχουν εφεύρει μια πολύ ξεχωριστή μπαταρία, θα χρειάζεται να φορτίζετε το iWatch κάθε μέρα.

  Φωτογραφίες από την εκπληκτική τέχνη του Andres Amador

Ο Hayek δεν είπε για το εάν η Swatch δουλεύει μαζί με την Apple πάνω στο iWatch, είπε όμως ότι δεν πρόκειται να φέρει την επανάσταση διότι δεν θα μπορέσει να φορεθεί σαν κόσμημα και διότι δεν μπορεί να αντικαταστήσει το λόγο της μικρής οθόνης.

Η Swatch προσπαθούσε για χρόνια να κάνει τα δικά της διαδραστικά ρολόγια αλλά ποτέ δεν πούλησαν. Σχημάτισε ακόμα και συμμαχία με την το επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν τα νέα, το καιρό, τα αθλητικά και τις μετοχές στο ρολόι.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


8  +  2  =