Η Apple σε αναζήτηση του ιδανικού υποψηφίου για την θέση του Επικεφαλή Καταστημάτων Λιανικής

apple-store-paris

Θυμάστε όταν η απέλυσε τον John Browett επικεφαλή του δικτύου λιανικής πώλησης; Λοιπόν μάθετε επίσης πως η θέση του δεν έχει καλυφθεί ακόμη στην εταιρεία και ο John Paczkowski από το AllThingsD σημειώνει πως η Apple προφανώς καθυστερεί την αντικατάσταση του Browett γιατί δεν θέλουν να πέσουν πάλι σε σφάλμα προσλαβάνοντας τον λάθος άνθρωπο για ένα τόσο υψίστης σημασίας για την εταιρεία πόστο.

Τα καταστήματα λιανικής είναι το κλειδί για την επιτυχία της Apple, στο τέταρτο μόνο τρίμηνο τα 390 καταστήματα παγκοσμίως σημείωσαν κατά μέσο όρο κέρδη ύψους $6,050 ανά τετραγωνικό. Και σημειώστε πως το νούμερο είναι πραγματικά πολύ μεγάλο εάν αναλογιστείτε πως τα καταστήματα Tiffany & Company φτάνουν μόλις τα μισά.

Στο άρθρο του ο Paczkowski αναφέρει πέντε πιθανούς υποψήφιους για την θέση. Και μιλάμε για την διευθύνοντα σύμβουλο της Burberry, Angela Ahrendts, τον  Victor Luis της Coach, την Jeanne Jackson της Nike, τον  John Culver από την Starbucks και τον Paul Gainer, από την Global Disney .

  Ναι iPhone X screenshots χωρίς Home button

Όλοι οι υποψήφιοι έχουν τα προσόντα και ίσως και περισσότερα αλλά είναι πολύ πιο πιθανό κάποιο στέλεχος της εταιρείας να είναι καταλληλότερο για αυτήν την θέση. Ο Steve Cano είναι αυτήν την στιγμή ο διαχειριστής των καταστημάτων της Apple, ο Bob Bridger είναι ο τωρινός διευθυντής του τμήματος ανάπτυξης και κτιριακών εγκαταστάσεων και ο Jerry McDougal είναι ο διευθυντής του τμήματος των καταστημάτων λιανικής.

Πολλοί με τους οποίους μίλησε ο Paczkowski φαίνεται να υποστηρίζουν την επιλογή του Cano ως την σωστότερη για την θέση. Ο άνθρωπος τον οποίο αντικατέστησε ο Browett, ο διευθύνων σύμβουλος της  JCPenney, Ron Johnson, λέει:

I think Tim (Cook) will take his with this. The internal is very and capable of running well until he finds the right .”

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


59  +    =  68