Τι φέρνει το νέο iOS 10; Εκπλήξεις από την Apple

Ναι έρχεται το iOS 10: Η Apple μόλις ανακοίνωσε την επόμενη έκδοση του iOS σήμερα στο WWDC 2016 δίνοντας στους προγραμματιστές που παρακολουθούν τον συνέδριο, μια γεύση για το τι έρχεται στις συσκευές iPhone και iPad.

“Φτάσαμε σε ένα μεγάλο ορόσημο,” ανέφερε η Apple και πρόσθεσε ότι το “iOS 10 είναι το μεγαλύτερο iOS που έχει κυκλοφορήσει ποτέ για τους χρήστες μας”, καθώς έρχεται με 10 μεγάλες και νέες δυνατότητες.ios 10

Το νέο iOS 10 έρχεται με μια επανασχεδιασμένη οθόνη κλειδώματος με πλούσιες κοινοποιήσεις και κάνει πλήρη χρήση της τεχνολογίας 3D Touch που είναι διαθέσιμη στο iPhone 6s και 6s Plus και το πιθανότερο είναι να υπάρχει και στο επερχόμενο iPhone 7.

Το iOS 10 θα επιτρέπει στο iPhone για να “ξυπνάει” όταν σηκώνετε τη συσκευή από το γραφείο σας, και έτσι δεν θα χρειάζεται πλέον να πατήσετε το κουμπί home.

Φέρνει πλούσιες ειδοποιήσεις, που θα σας επιτρέπουν να αλληλεπιδράτε με εφαρμογές, για να μπορείτε ας πούμε να απαντήσετε σε ένα iMessage κατευθείαν από την οθόνη κλειδώματος. Το 3D Touch θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί για να καταργήσετε όλες τις ειδοποιήσεις με μία κίνηση. Το Κέντρο Ελέγχου έχει επανασχεδιαστεί από την αρχή.

  iPhone 8: αδιάβροχο και με ασύρματη φόρτιση

Στην οθόνη κλειδώματος τώρα, αν σύρετε πάνω από δεξιά, θα ξεκινήσει η φωτογραφική μηχανή, και αν σύρετε προς τα αριστερά, θα εμφανιστούν τα widgets που σας επιτρέπουν να δείτε τον καιρό, ειδήσεις, ραντεβού, και πολλά άλλα.

Η ψηφιακή βοηθός Siri έχει επίσης βελτιωθεί, και η Apple αναφέρει ότι είχε 2 δισεκατομμύρια αιτήματα κάθε εβδομάδα. Η Siri ανοίγει για τους προγραμματιστές και έτσι οι χρήστες θα είναι σε θέση να της ζητήσουν να στέλνει μηνύματα συνομιλίας από διάφορες εφαρμογές, χάρη στην ενσωμάτωση του API από τρίτους κατασκευαστών.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

1  +  1  =  

Previous Story

Η Microsoft αγοράζει το LinkedIn για 26,2 δις δολάρια

Next Story

MacOS Sierra Η Apple αλλάζει όνομα και φέρνει το Siri στα desktops