Ποιος θέλει να ενσαρκώσει “τη” Siri;

Apple-Rejects-iRobot

H Apple τον περασμένο Νοέμβριο άφησε να εννοηθεί πως στα μελλοντικά της σχέδια είναι και η εξέλιξη του Siri. Θέλει να προσθέσει νέα χαρακτηριστικά καθώς και να το μεταφράσει σε επίπλεον γλώσσες και γι αυτό πρόσφατα ζητούσε μεταφραστές (Θέλω να πιστεύω πως θα συμπεριλάβουν και τα ελληνικά). Σήμερα συναντήσαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα αγγελία μέσα από την apple.

Ζητά δημιουργικό συγγραφέα με γνώση στο διάλογο ετοιμόλογο ώστε με τη βοήθεια του να δημιουργήσουν “μία” Siri με ξεχωριστό αναγνωρίσιμο χαρακτήρα. Ο συγκεκριμένος συγγραφέας δεν θα ανανεώσει απλά τη Siri αλλα θα βοηθήσει και στον προγραμματισμό και την ανάπτυξη διαλόγων που θα υποστηρίζουν τις νέες δυνατότητες “της” Siri.

“We’re looking for a uniquely creative individual to help us evolve and enrich Siri, our virtual personal assistant. Siri’s known for ‘her’ wit, cultural knowledge, and zeal to explain things in engaging, funny, and practical ways. The ideal candidate is someone who combines a love for language, wordplay, and conversation with demonstrated experience in bringing creative content to life within an intense technical environment.”

Η apple σκέφτεται καθαρά πλέον την Siri ως μία προσωπικότητα ζωντανή αλλά εξίσου λειτουργική. Στην αγγελία αναφέρουν και επισημάνουν πως η Siri είναι γνωστή και για το “πνεύμα της”, την κουλτούρα της και το ζήλο της να εξηγήσει τα πράγματα με αστείους και πρακτικούς τρόπους. Οι πνευματώδεις απαντήσεις της Siri θα είναι τελικά αυτές που θα την ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό; το μέλλον θα δείξει.

  Η Apple κυκλοφορεί κρίσιμα updates μετά την επίθεση από hackers

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

  +  69  =  78

Previous Story

O Tim Cook πρέπει να καταθέσει σε αντιμονοπωλιακή υπόθεση

Next Story

O Steve Jobs θα είχε λατρέψει το καινούργιο παιχνίδι της Disney Infinity εκτός από ένα πράγμα