Δοκιμάστε πρώτοι τους νέους Χάρτες της Google.

Η Google μόλις έδωσε στο κοινό τους νέους web χάρτες της. Μπορείτε να τους δοκιμάσετε πρώτοι, χωρίς καν να χρησιμοποιήσετε το email σας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας:

Οι νέοι Χάρτες της Google δημιουργούν έναν προσαρμοσμένο χάρτη για κάθε αναζήτηση και κλικ που κάνετε. Έτσι, ό,τι κι αν προσπαθείτε να βρείτε ή όπου κι αν θέλετε να πάτε, θα έχετε πάντα ένα χάρτη που θα δείχνει ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Ολόκληρος ο χάρτης είναι πλέον διαδραστικός. Κάνοντας κλικ σε οποιοδήποτε σημείο, ο χάρτης επικεντρώνεται σε εκείνη τη θέση και σας δείχνει χρήσιμες πληροφορίες, όπως σχετικά μέρη και τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε εκεί.

goolge maps

Από το διάστημα μέχρι τους δρόμους της γειτονιάς σας, οι νέοι Χάρτες της Google συλλέγουν όλες τις εικόνες μιας τοποθεσίας σε ένα σημείο, κάνοντας εύκολη την εξερεύνηση του κόσμου σας από κάθε οπτική γωνία.

Τώρα μπορείτε να συγκρίνετε πολλαπλούς τρόπους μεταφοράς απευθείας στο χάρτη, για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να φτάσετε εκεί και τον καλύτερο δρόμο για το σπίτι.

  ΔΗΕ: Black list για 3 σελίδες παροχής υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών

Καθώς κάνετε αναζήτηση στο χάρτη, προσθέτετε αστέρια στα μέρη που σας αρέσουν και αφήνετε σχόλια, ο χάρτης αρχίζει να προσαρμόζεται και να παρουσιάζει διάφορες προτάσεις, όπως εστιατόρια που μπορείτε να δοκιμάσετε ή τον πιο γρήγορο δρόμο για το σπίτι. Με άλλα λόγια, όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε τους νέους Χάρτες της Google, τόσο πιο χρήσιμοι γίνονται.

Δοκιμάστε πρώτοι τους νέους Χάρτες της Google.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

36  +    =  46

Previous Story

Photo Uploader for Facebook Δωρεάν από το Windows Store

Next Story

Κερδίστε ένα Camtasia Studio v8.1.1 και ένα Snagit 11.2 από την TechSmith