Μετά από τρία χρόνια το bitcoin ξεπέρασε τα $1.000


Για πρώτη φορά μέσα στο διάστημα των τελευταίων τριών ετών το Bitcoin ξεπέρασε τα $1.000.

Bitcoin

Η τελευταία φορά που ήταν σε αυτά τα ύψη ήταν το Δεκέμβριο του 2013. Το νόμισμα ξεκίνησε στις αρχές του 2016 με ισοτιμία περίπου $450 ανά Bitcoin, και ως εκ τούτου είδε αύξηση 125% μέσα σε διάστημα ενός χρόνου.

Παρά το γεγονός ότι το Bitcοin δεν έχει φτάσει το ρεκόρ των $ 1,216.7 που κατείχε παλαιότερα, σήμερα είναι στην υψηλότερη τιμή κεφαλαιοποίησή του που στο σύνολο του υπολογίζεται στα $16.399.607.673.

Για όσους έχουν Bitcοins στο πορτοφόλι τους η είδηση ​​αυτή προφανώς είναι πρωτοχρονιάτικο δώρο. Οι εμπειρογνώμονες που ασχολούνται με την αγορά Bitcοin είναι αισιόδοξοι για την μελλοντική πορεία του, αναφέροντας ότι στο τέλος του έτους η τιμή του θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε μεταξύ $1.400 και $3.000. Φυσικά, όλα αυτά είναι εικασίες και τα πάντα εξαρτώνται και από την αγορά αλλά και από την ασφάλεια του στο διαδίκτυο, αφού μία τυχόν αμυχή στις υπηρεσίες διακίνησής του θα μπορούσε να αποτελέσει αιτία για ένα τεράστιο πλήγμα στη τιμή του.

Η τρέχουσα ανάπτυξη είναι πιθανό οφείλεται στην Κίνα, όπου το Bitcοin έχει δει μια αύξηση της ζήτησης του μετά από μια ετήσια μείωση 7% της αξίας του γιουάν το 2016.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news